SELITEV

Barovec Miloš spakiral kufre, poslavlja se

Objavljeno 07. julij 2015 09.33 | Posodobljeno 07. julij 2015 09.34 | Piše: A. K.

Zapušča Ljubljano in se seli na Primorsko.

Miloš gre na Obalo po nove priložnosti.

»Črt Banko je edini zmagovalec. Jaz sem se v otroštvu zgledoval po njem. Iz Pirana sem in tega ne morem pozabiti kar tako. Je edini, ki je bil v Baru res nevtralen in je pravi zmagovalec. Bolj kot Ivona, Jaz sem za Ivono navijal samo zaradi Planeta, ker se mi je zdelo, da je bilo vse skupaj zrežirano oziroma čisto preveč očitno. Vsem je bilo jasno, da glasovanja niso bila takšna, kot bi morala biti,« je o zmagi Črta Banka v resničnostnem šovu povedal Miloš Mar.

Zaupal nam je, da se v prihodnjih dneh seli na Obalo. »Ob pomoči prijateljice se selim na Primorsko. Omenila mi je, da iščejo natakarja za neke hotele, ki bodo pripravljali dogodke na plaži. Povedala mi je, da bi bil primeren, zraven pa bom dobil še stanovanje oziroma nastanitev v hotelu – in zakaj ne bi zamenjal okolja? Še posebej zato, ker sva se z dekletom razšla. V bistvu se v najinem odnosu ni nič spremenilo, samo odločila sva se, da morava zadihati, in oba potrebujeva spremembo,« pravi Miloš.

Želi ji, da bi videla svet

S Katarino, ki ga je večkrat obiskala v Baru, sta si vzela oddih. »Še vedno se imava zelo rada, najina čustva so na istem nivoju, če ne še višje, kot so bila. Jaz sem temperamenten človek in ona je zelo mlada. Še sama ne ve, kaj hoče, jaz pa točno vem, kaj si želim. Želim ji, da bi videla svet, preizkusila tisto, kar si sama želi,« dodaja Miloš, ki pravi, da je morala njegova ljubezen dvakrat »preživeti Bar in vse, kar je po vsem skupaj padlo nanjo«.

»Poleg tega pa se je morala spopadati z mojim karakterjem, ki je vse prej kot enostaven. Ko si 24 ur na dan z nekom, se zadeve začnejo kopičiti. Jaz sem takšen, da se redno »spucam«, ona pa je bolj zaprta vase.« Po drugem odhodu v Bar se Katarina ni strinjala z njegovo odločitvijo, pozneje pa je tudi sam dojel, da je bilo vse skupaj samo igra. »Mislil sem, da grem nazaj kot gost oziroma pomoč. Že drugi dan pa sem dojel, kakšni so načrti produkcije. »Da bi me s**kali do konca,« pravi.

Ponudba iz tujine

Z njegovo selitvijo na Obalo se Katarina strinja. »Tudi jaz mislim, da je zame pametno, da zamenjam okolje, ker ga že dolgo nisem. V Ljubljani sem že dolgo zasidran, čeprav sem Primorec. Sedaj pa je poletje, na Obali se dogaja veliko stvari in imam občutek, da se moram vrniti. Vseeno sem Pirančan. Rad bi preizkusil nove stvari, saj si ne želim hoditi zgolj na avdicije v Ljubljano, ampak mogoče tudi v Italijo. Miloš, ki svoj kruh služi tudi kot model in maneken, pravi, da se samo od tega pri nas ne da živeti. Kljub temu vztraja. »Nisem tipičen model, saj imam pod majico pivski trebušček. Sem takšen, kot sem, in verjamem v to, da mi ni treba spreminjati svojega telesa, da bi bil uspešen,« pravi v smehu.

Med drugim je pred kratkim dobil tudi ponudbo iz tujine. »V stik z mano so stopili Kitajci. Ravno sestavljam portfelj. Pripravljeni so mi plačati potne stroške, delovni vizum, dobim svojega šoferja. Gre za 14-dnevno poskusno delo, zaslužek pa je zelo dober,« nam je razkril. Za svojo kariero skrbi sam, saj je imel v preteklosti slabo izkušnjo z agentom. »V enem letu ni uredil niti enega dela,« pravi Miloš, ki je Bar pustil za seboj.

Deli s prijatelji