PORAVNALA STA SE

Barovec Emi iz oči v oči s svojim napadalcem

Objavljeno 16. november 2015 10.19 | Posodobljeno 16. november 2015 10.21 | Piše: A. K.

Napadalec iz Bara je priznal krivdo in se Emiju opravičil.

Konec marca je v lokalu v ljubljanskem Nebotičniku, v katerem so snemali resničnostni šov Bar, neznanec napadel Emija Nikočevićaimage. Posnetek je bil predvajan tudi v oddaji, na njem pa je bilo videti moškega, ki je zamahnil proti Emiju, ta pa je vpil, naj »ga ubije, če hoče in če ima jajca«.

Zakaj je prišlo do napada, nam takrat niso pojasnili, je pa policija potrdila, da je šlo za dogodek, ki ima elemente kaznivega dejanjaimage. Emi je policistom dal izjavo, na Planet TV pa so dejali, da so med prerivanjem posredovali varnostniki, ki so zavarovali vse prisotne.

Poiskal je pravico

Incident po sedmih mesecih ni utonil v pozabo, saj sta se Emi in njegov napadalec srečala v Kranju. »Pravica je bila poiskana pri za to zadolženih organih. Vse sva se zmenila. Gospod se mi je lepo opravičil, priznal krivdo in povedal, da zadevo obžaluje,« nam je zaupal Emi. Dejal je, da mora moški določen znesek nakazati zavodu Emma iz Ljubljane, kjer skrbijo za otroke, mladostnike in ženske, ki so žrtve nasilja.

Bivši barovec je tako po koncu šova le dosegel pravico in je vesel, da se je zadeva zaključila tako, kot se je. Kljub temu pa še vedno obžaluje, da gledalci niso videli celotnega napada. »Po prihodu domov sem gledal oddajo in čudežno manjka tistih pet do deset minut posnetka,« pravi Emi in dodaja, da ni šlo le za prerivanje, saj ga je »v kadilnici pošteno zatreslo«.

Deli s prijatelji