LJUBEZEN S KMETIJE

Anita spregovorila o zvezi z Miho: Spal je poleg mene

Objavljeno 09. december 2015 08.14 | Posodobljeno 09. december 2015 08.14 | Piše: A. K.

Pogosto se slišita, večkrat tudi vidita, v razmerju pa sta si pustila odprte možnosti.

Miha in Anita.

Ekskluzivno smo poročali o tem, da je med snemanjem resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek med Miho in Anito preskočila iskrica.image Miha nam je priznal, da sta z Anito v nekakšnem skrivnem razmerju in da vsi še ne vedo za njuno ljubezen. Tako je vsaj bilo do naše objave. Kaj se je dogajalo in kaj se dogaja, smo vprašali tudi Anito, ki je razkrila, kako resne so zadeve med njima in kdaj sta začutila, da sta si všeč.

»Miha je že povedal, da nas tam kamere niso snemale ves čas. Na začetku je bila najprej nekakšna simpatija, ki sva jo ravno zaradi kamer skrivala,« pravi Anita. Njun odnos se je poglobil, ko se je vrnila na posestvo, iskrice pa so se vnele še bolj, ko sta se znova srečala v zunanjem svetu. Ob tem nas je zanimalo, kako jima je pred kamerami uspelo skrivati, da sta si všeč.

Sinu ga ni predstavila

»Neke fizične naklonjenosti v šovu zaradi mene, saj imam sina, ni bilo. Miha je spal poleg mene, najino intimno življenje pa naj ostane skrivnost,« je v smehu povedala Anita in dodala, da kljub temu, da živita vsak na drugem koncu Slovenije, preživljata skupaj veliko časa. »Pogosto se slišiva po telefonu, in ko nama dopušča čas, se skupaj udeležujeva dogodkov,« nam je še zaupala.

Mihe sinu še ni predstavila, saj pravi, da sta si v razmerju pustila odprte možnosti. »Dobro se počutiva, ko sva skupaj. Da bi ga predstavila sinu, pa moram vedeti, da je to res tisto pravo,« pravi Anita, ki je pred finalnim obračunom v petek ni strah, saj je prepričana, da ga gledalci in porotniki ne bodo izločili iz igre.

»Miha je moj favorit in vem, da se bo potrudil, da bo zmagal. Jaz sem se potrudila, da ga ne bi izločili, drugo pa je odvisno od njega,« o izbrancu pravi Anita, o njegovi navezi s Fakijem pa meni, da sta prijatelja in da drugega komentarja nima.

Deli s prijatelji