OBREKOVALI SO

»Anita ga je dobila od vseh treh tipov, ki jih ima«

Objavljeno 29. november 2015 18.16 | Posodobljeno 29. november 2015 18.16 | Piše: A. K.

Jutro pred prihodom izpadlih tekmovalcev so fantje izkoristili za obrekovanje. Največ besed pa so namenili ženskam.

Anita.

Pred tekmovalci je bilo prvo sobotno jutro brez žensk. A že popoldne so na posestvo prišli stari tekmovalci. Nad prihodom žensk pa niso bili prav nič navdušeni. Najprej so začeli obrekovati Anito in njeno ljubezensko življenje. Po Frančevih besedah, naj bi ta imela kar tri ljubimce.

Kljub trem ljubimcem pa naj bi Anita v času bivanja na posestvu poskušala zapeljati tudi Sebastijana in Nika, kar je bilo krivo za Majine ljubosumne izpade. »Skakala je tu za Sebastijanom,« je modroval Faki, Franc pa je dodal, da je bila ves čas poleg Nika. 

»Maja ji ni rekla v 'fris', da je ljubosumna nanjo.« Dodal je še, da bi veliko raje 'ruknil' Anito kot Barbaro. »Jaz bi Barbaro 'ruknil' s kakšnim kombijem,« je dejal Faki, fantje pa so se začeli smejati. 

Kasneje so začeli razglabljati še o Slavici. »Ko pride nazaj, jo bom vprašal, če še zna molsti. Pa ne tako, kot molze Slavi, ampak da ga 'ornk' prime in pomolze,« je v smehu povedal Franc. Dodal je, da izmed vseh žensk pogreša le Jacqueline, in še to le zato, ker mu nekdo pač mora oprati perilo.

Deli s prijatelji