V NOVEM ŠOVU

Andrej se je odzval na očitke, ki jih Mirela trosi Srbom

Objavljeno 07. april 2017 14.35 | Posodobljeno 07. april 2017 14.40 | Piše: S. N.

Produkcija je ostalim tekmovalcem pokazala naš članek, v katerem je Andrej Mireli zagrozil z odvetnikom.

Poročali smo, da je Mirela v srbskem šovu Pari spregovorila o burni preteklosti s partnerjem Andrejem, s katerim ima sina. Vemo, da situacija med njima, ko je bila v Big Brotherju, ni bila ravno rožnata, saj se je zapletla z Markom Jovanovićem. Mirela je med drugim v srbskem šovu razkrila, da jo je Andrej pretepal tudi, ko je bila noseča. »Vedno sem jaz postala žrtev. Nikoli nisem želela, da bi se ljudem smilila. Nikoli nisem hotela drugih obremenjevati s tem.«

Njuno razmerje pa je kljub vsem težavam v preteklosti očitno dočakalo srečen konec, saj sta se zaročila, Andrej pa jo zdaj spremlja v srbskem resničnostnem šovu. Med drugim jo podpira tudi prek družabnih omrežij. »Bravo, srce. Ne pusti se jim. Vem, da si močna. Mi smo s teboj.« Mirela je sicer srbski publiki razkrila, da jo je, ko je bila noseča, pretepal, zaradi česar ga je celo prijavila policijiimage.

Mirelo je podprl ob tem, ko je produkcija v hiši razkrila članek z našega spletnega portala, v katerem nam je Andrej med drugim povedal, da je najel odvetnika in bo Mireli odvzel sina. Mirela je ob tem zajokala in ga branila, da je to takrat dejal iz jeze in da je danes med njima vse v najlepšem redu.

Sicer pa smo Andreja o Mirelinem bivanju v hiši, kjer snemajo šov, želeli povprašati nekaj stvari, a nas je zavrnil in dejal, da ne bo dajal nobenih izjav.

Deli s prijatelji