SAMOPROMOCIJA NA KVADRAT

5000 podpisov: Za Murka mala malica, že snema spot

Objavljeno 14. avgust 2017 20.36 | Posodobljeno 16. avgust 2017 22.17 | Piše: A. B.

Mojster samopromocije si snema predstavitveni spot.

Samozavestno-promocijski evidentirani možni kandidat. Foto: Mediaspeed

Medtem ko se brezskrbno poletje počasi preveša v jesen, se državljani vedno bolj zavedamo, da nas v prihodnjih mesecih čakajo predsedniške volitve. Konec letošnjega leta se namreč izteče mandat aktualnemu predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahorju. Predsednik državnega zbora Milan Brglez je predsedniške volitve že razpisal. Znano je, da sta svojo kandidaturo že napovedala župan Kamnika Marjan Šarac in predsednica opozicijske stranke NSi Ljudmila Novak, oba dokaj resna konkurenca aktualnemu Pahorju, pa še nekaj drugih kandidatov se omenja.

Snemanje je bilo v njegovem stilu, bela limuzina, barviti butični hotel in neskončno poziranje iz vseh profilov.

No, med vsemi je tudi Damjan Murko, štajerski slavček in največji slovenski mojster samopromocije ter – seveda – evidentirani možni kandidat za predsednika države, ki namerava kandidirati s podporo volivcev, o kateri, kot pravi, ne dvomi. Kot je dejal, je 5000 podpisov, ki jih mora zbrati, da se lahko resno poda v boj za predsedniški stolček, zanj mala malica.

5000 podpisov je za Murka mala malica.

Samozavestni Damjan je že ta mesec od besed prišel k dejanjem. Posnel je promocijski spot za svojo volilno kampanjo. V njegovem stilu, seveda. Bela luksuzna limuzina in neskončno poziranje iz vseh profilov. 

Deli s prijatelji