ČUDNO

VIDEO: Se upate preizkusiti v novi ruski ruleti?!

Objavljeno 28. november 2015 19.36 | Posodobljeno 28. november 2015 19.36 | Piše: T. B.

Patentirali so novo različico smrtonosne ruske rulete, v kateri udeležence namesto naboja pretrese elektrika.

Se upate prepustiti elektriki? Foto: youtube

V državi, ki jo poznamo tudi po smrtonosni ruski ruleti, se je pojavila nova inačica te nevarne igre. Namesto naboja se uporablja električni šok, igra pa postaja v Rusiji vse popularnejša ... Udeleženci vrtijo revolver in ga drug drugemu pritiskajo ob glavo, pri tem pa ne vedo, ali jih bo ob pritisku na petelina stresla elektrika. 

Paraliziran se je domislil elektrike

Nove različice se je domislil nekdanji tekmovalec borilnih veščin Valerij Esčenko, ki je idejo dobil v bolnišnici, kjer je okreval po poškodbi v ringu. Njegovo stanje je bilo zelo kritično, potem ko se je prebudil iz kome, je ostal paraliziran. Kot poroča Daily Mail, se je po prebuditvi iz kome moral z nečim zaposliti, zato je patentiral še bolj čudno različico že tako čudne igre, ta pa je v njegovem rodnem Permu vse bolj priljubljena. »Deli mojega telesa so bili povsem paralizirani. Niti prstov nisem mogel premakniti. Takrat sem se domislil nove različice ruske rulete, ki je seveda tudi varnejša,« pravi Esčenko. 

Tekmovanja dvakrat mesečno

Valerij je napisal pravila, zdaj pa organizira turnirje, ki potekajo dvakrat mesečno v mestu. Vsak od udeležencev plača nekaj več kot tri evre in igra se začne. Pnevmatske pištole, ki jih uporabljajo, so narejene na Kitajskem, vsak tekmovalec, ki ga strese, je »mrtev« in je seveda izločen. Esčenko je običajno tudi sodnik na tekmovanjih. »Absolutno je bilo vredno denarja! Še nikoli nisem občutil toliko emocij!« je bil denimo vzhičen eden izmed tekmovalcev. 

Deli s prijatelji