VINJENA ZA VOLANOM

VIDEO: Noro početje: vozila je pijana in se snemala

Objavljeno 23. november 2015 14.08 | Posodobljeno 23. november 2015 12.34 | Piše: E. B.

Odpovedana svatba se je prelevila v banket siromakov.

Whitney je pijana sedla za volan, na svoji poti k sreči ni poškodovala nikogar.

»Glejte me: pijana sem in vozim!« se je hvalila mladostnica s Floride, ki je svojo divjo vožnjo vendarle končala v lisicah.

Whitney Beall iz Lakelanda je usodno noč popivala z druščino po številnih lokalih v domačem kraju, pri tem pa veselo nazdravljanje in praznjenje kozarcev snemala z mobilnim telefonom in prek aplikacije periscope vsebino objavljala v živo na spletu. Toda radovedneži, ki so spremljali pijano eksapado 23-letnice, so ostali odprtih ust, ko je Whitney sedla za volan svojega avtomobila in s kletvico naznanila pot domov. Pošteno okajena, seveda, in povsem sama.

»Sem na Aveniji Južna Florida in pijana. Ker sem pač pijana oseba. Pa poglejmo, ali me bodo zalotil pijano za volanom,« je napovedala Whitney, ki je nekaj minut pozneje že sama nekoliko obžalovala svoj podvig. Pa ne zato, ker bi spoznala, da je njeno početje skrajno nevarno, temveč zato, ker so ji preostali vozniki načenjali živce – denimo, besno so ji trobili, ker je stala pri zeleni luči na semaforju. Približno 57 ljudi je spremljalo tvegani podvig 23-letnice, številni pa so o norem početju obvestili tudi policijo, ki se je nato še sama vključila v prenos v živo, da bi odkrila lokacijo nevarne voznice. To so kaj hitro izsledili in patrulja se je nemudoma namenila v zasedo: Whitney ni bilo težko prepoznati, proti njim je namreč vozila s preluknjano pnevmatiko in – po pločniku. Test alkoholiziranosti in jezikavost mladostnice, ki med svojim smrtno nevarnim podvigom ni nikogar poškodovala, sta še uradno potrdila hudo vinjenost, divja eksapada Beallove, ki je aplikacija ni več posnela, se je končala za zapahi.

Deli s prijatelji