UPS ...

VIDEO: Na fantovščini si je
 dal tetovirati očala

Objavljeno 06. november 2015 22.43 | Posodobljeno 06. november 2015 22.45 | Piše: A. P.
Ključne besede: tatu alkohol

Po prepiti noči, ki se je ne spomni, se je zbudil z nenavadno porisanim obrazom. Dve leti je hodil na lasersko odstranjevanje, okrog oči ima le še nekaj madežev.

Očitno je bil tudi tetovator pijan.

Ko se je moški iz južnega Walesa, ki svojega imena ni razkril javnosti, prebudil po noči prekomernega popivanja, je imel gromozanskega mačka. Le s težavo je odcopatal do kopalnice, in ko se je zagledal v ogledalu, ga je skoraj pobralo. Na obrazu je zagledal narisana očala. Najprej je pomislil, da so mu jih prijatelji narisali s flumastrom, a ko jih je poskušal odstraniti z vodo, se je izkazalo, da gre za trajno tetovažo!

Nato je kar dve leti hodil na terapije, da bi mu z laserjem odstranili neprivlačno poslikavo, ki si jo je dal narediti na fantovščini v Blackpoolu. »Ne spomnim se, da bi se dal tetovirati, bil sem preveč pijan. Ob prihodu domov so vsi strmeli vame, sčasoma sem se navadil na okras na obrazu in se odločil, da ga obdržim,« je povedal. A kmalu se je naveličal norčevanja, spoznal je, da se ga družina kar malce sramuje pa tudi prijatelji nad njegovo tetovažo niso bili preveč navdušeni. »Takrat sem se odločil, da jo odstranim.« Terapija sicer še ni končana, okoli oči ima še nekaj madežev črnila, a tudi ti naj bi sčasoma popolnoma izginili. Donalee Alford, lastnik klinike za lasersko odstranjevanje, je povedal, da tako ponesrečene trajne poslikave še ni videl. »Ko sem prvič srečal Donaleeja, sem mu jasno povedal, da nisem prepričan, ali si jo želim odstraniti. Slišal sem namreč grozljive zgodbe, da lahko lasersko odstranjevanje pusti brazgotine. Če bi obstajala možnost, da dobim brazgotine, ne bi šel v to.« Naredili so poskusni tretma in videti je bilo, da bo zadeva delovala, kliniko je obiskal še šestkrat. »Celotni postopek je bil izjemen in tisti, ki me dlje niso videli, so takoj opazili, da tetovaže ni več.«

Deli s prijatelji