OPS

VIDEO: Kruta potegavščina, ki jo morate videti

Objavljeno 15. februar 2013 22.30 | Posodobljeno 15. februar 2013 22.30 | Piše: T. L.

Nič hudega sluteči potniki so naenkrat postali iskani kriminalci na begu, v resnici pa so snemali reklamo za dezodorant.

Nedolžne žrtve potegavščine so se močno prestrašile.

Kako bi se odzvali, če bi v časniku in na televizijskih zaslonih videli svojo fotografijo z napisom, da vas išče policija zaradi nevarnega kriminalnega dejanja in da ste na begu? In vse to bi se dogajalo, ko bi na letališču čakali na let.

Precej nenavadne in krute potegavščine so se domislili snovalci reklamne kampanje za novi dezodorant znamke Nivea. Med čakajočimi potniki so namreč izbrali nič hudega slutečo žrtev, ki je čakala na polet, jo fotografirali, hitro natisnili izvod časnika, na katerem se je potnik znašel na naslovnici kot iskani in nevarni kriminalec.

Tudi na televiziji je bila objavljena nujna vest, da je oseba zelo nevarna in da naj se drugi potniki raje umaknejo iz njene bližine. Seveda so nedolžno žrtev v čakalnici potniki (ki so bili statisti) čudno pogledovali, žrtve potegavščine pa so se začele nervozno znojiti. To pa je tudi namen kampanje za promocijo novega dezodoranta zoper znojenje ... 

 

Deli s prijatelji