PRAVLJIČNA POROKA

VIDEO: Kot Shrek in Fiona

Objavljeno 03. marec 2013 11.44 | Posodobljeno 03. marec 2013 11.45 | Piše: A. P.

Po petih letih sta Britanca dobila zamisel za pravljično poroko, na kateri sta bila našemljena v lika iz priljubljene animirane risanke.

Britanca Paul Bellas in njegova 30-letna izbranka Heidi Coxshall sta imela pravljično poroko. A ne pravljično v običajnem smislu, ampak zares pravljično. Vzela sta se oblečena v lika iz priljubljene animirane serije risank Shrek. Vse skupaj je zakuhal njun štiriletni sin Leo, ki je bil na poroki prav tako našemljen – v osla. Parček je bil skupaj pet let, ko je Leo, velik ljubitelj risanke, povedal svojo nenavadno zamisel. »Leo je gledal Shreka, nanj je povsem nor, Heidi pa je dejala, ali ne bi bilo lepo, če bi imeli shrekasto poroko. Sporočilo risanke je, da ni pomembno, kakšen si videti, pomembna je le prava ljubezen. To se mi je zdelo super,« se spominja 42-letni Paul.

Med gosti tudi Sneguljčica in Pepelka

Preteklo soboto sta stopila v Hotel Radisson Blu v britanskem St. Helierju in pritegnila številne poglede mimoidočih. Ne nazadnje je imel Paul obraz pobarvan zeleno, nad očmi so se mu bohotile mogočne obrvi, na glavi pa je imel nenavadna ušesa. Heidi je sama izdela kostume, prav nič se ni dolgočasila tisto uro in pol, ko sta si nanašala barvo na obraz. »Želela sem se poročiti na plaži, vendar nama uradniki niso dovolili. Ko je sin povedal svojo idejo, se mi je zdela zelo smiselna. Pač nisem najbolj suh človek na svetu, zato sem pomislila, da bi bila prav dobra Fiona. Paul sicer nima okroglega obraza, vendar je bil kljub temu prikupen Shrek.«

Gostje, med katerimi so bile tudi Sneguljčica, Pepelka in Belle iz zgodbe Lepotica in zver, so se zelo zabavali med nenavadnim obredom. »Vsi so bili navdušeni nad idejo in so neskončno uživali, je pa res, da smo vsake toliko bruhnili v smeh,« je sklenil Paul.

Deli s prijatelji