INCIDENT

VIDEO: Kaj se dogaja? V miniki in petah nad policista

Objavljeno 08. november 2015 12.16 | Posodobljeno 08. november 2015 12.15 | Piše: T. L.

Urejena dama je presenetila policista. Vanj se je zakadila kot prava bikica in ga podrla v grmovje. Nihče ne ve, zakaj.

Z lahkoto ga je podrla.

Konjska dirka za Melbourne Cup je najznamenitejša avstralska dirka. No, letošnje dogajanje na dirkališču pa je zasenčil nenavaden incident ob njem, ki je zabeležen tudi na posnetku.

Urejena in privlačna mlada dama v zelo kratkem krilu je namreč brez kakršnega koli vzroka odkorakala do policista in ga porinila v grmovje. Policist se je sesedel kot vreča, saj ni pričakoval napada 25-letnice, ki je očitno malce prepogosto nagibala kozarčke z alkoholnimi pijačami.

Medtem ko se policistu v grmovju vse skupaj ni zdelo nič smešno, se je dekle sprva smejalo na vsa usta. No, ne dolgo. Takoj sta namreč prihitela moža postave in jo nič kaj nežno prijela v roke. Zdaj bo obtožena napada na uradno osebo.

Ker je gospodična za medije nedosegljiva, je napadeni policist Steven Cooper povedal, da je bilo je v skupini novinarjev, ki so stali ob vhodu na dirkališče. »Približala se mi je in niti na kraj pameti mi ni padlo, da me bo porinila. Mislil sem, da me bo vprašala, kam mora iti ali kaj podobnega. Nanjo sploh nisem bil pozoren, in ko se mi je zakadila v prsi, sem enostavno odletel ... «

Deli s prijatelji