SRHLJIVO

»Rodila sem kačo s sedmimi glavami«

Objavljeno 02. avgust 2011 19.00 | Posodobljeno 02. avgust 2011 19.00 | Piše: L. K.

Pri bolečem rojevanju na stranišču ji je pomagal mož

Fotografija je simbolična

Patience Tsabedze, 27-letnica iz Swazilanda trdi, da je 7. julija rodila kačo sedmimi glavami. Neobičajen porod je spremljal njen soprog, za vse skupaj pa so krivi demoni, ki se jezijo na Patience, ker je prenehala oboževati hudiča.

Boleč porod

Rojstvo sedemglave kače naj bi se začelo z močno bolečino v trebuhu, zaradi česar je Patience odšla na stranišče. Ko je uvidela, da iz nje prihaja kača, je začela kričati, takrat pa ji je na pomoč priskočil mož, ki je poskušal žival ubiti.

Kaznovana

Kača naj bi se poskusila skriti v vodo, vseeno pa je bil soprog hitrejši in je pokončal nesrečni stvor. To baje ni prvič, da je Patience rojevala čudne živali. Težave naj bi se bile začele takrat, ko je ženska s pomočjo duhovnika prenehala oboževati hudiča, ki mu je bila vdana dolgih sedem let. V tem času se je baje prebila do zavidljivega položaja v peklu, kar je zelo razjezilo demone.

Resnica ali izmišljotina

Od takrat se ji bojda težave, kot so bruhanje pajkov, črvov, rib in kač, še kopičijo, pri čemer naj bi Patience izbruhala tudi precej krvi. Observer.org.sz navaja, da ji preostali satanisti to seveda verjamejo in sočustvujejo z njo, vsi drugi pa gledajo na te tegobe malo bolj z distance.

Deli s prijatelji