NUDISTI

Restavracija nagcev v središču Pariza

Objavljeno 10. december 2017 14.04 | Posodobljeno 10. december 2017 14.06 | Piše: A. P.

Nudisti so nad ponudbo navdušeni. Ženske imajo lahko obute visoke pete.

Na jedilniku so le večerje. Fotografije: facebook

PARIZ – V francoski prestolnici so odprli restavracijo, v kateri lahko uživamo hrano povsem goli. Mesto luči slovi po svoji odprtosti, zato ne preseneča, da so restavracijo z navdušenjem sprejeli. Odprla sta jo poslovneža Mike in Stephane Saada, ki sta se zgledovala po podobni restavraciji v Londonu. Zanimivo je, da niti eden izmed njiju ni nudist. Stephane je bil zavarovalniški agent, ki je zavohal poslovno priložnost in se lotil projekta.

Če si želimo pri njih napolniti trebušček, potem se moramo napovedati in rezervirati sedež, prav tako velja opozoriti, da strežejo zgolj večerje. Preden jih boste obiskali, vam bodo še enkrat pojasnili, da gre za restavracijo, ne za kraj, kjer bi iskali spolne partnerje. »Ljudje so lahko goli le poleti,« je pojasnil 42-letni Stephane.

Notranjost restavracije O'naturel je zelo minimalistična, na jedilnem listu pa najdemo klasične francoske jedi, kot so gosja pašteta, polži in omaka iz peteršilja. Obrok s tremi hodi stane približno 50 evrov, pred pogledi goste ščiti velika bela zavesa. Obiskovalci oblačila pustijo v garderobi, obute imajo natikače. Zanimivo je, da lahko ženske, ki predstavljajo približno 40 odstotkov vseh strank, obdržijo visoke pete. Predsednik Francoske nudistične federacije Yves Leclerc je nad restavracijo navdušen. »Smo v srcu Pariza in lahko jemo goli. To je kar malce surrealistično. Kot da smo na počitnicah, vendar še bolje.« Gole restavracije poznajo tudi v Tokiu in Melbournu. 


 

Deli s prijatelji