VIDENJA

Prerokba babe Vange: po Franciji opustošenje Evrope

Objavljeno 17. november 2015 15.26 | Posodobljeno 17. november 2015 15.26 | Piše: A. K.

Po krvavih napadih se stari celini menda obeta pravo opustošenje.

Bolgarka Vangelija Gušterova, ki je poznana tudi pod imenom baba (babica) Vanga, je v preteklosti napovedala številne dogodke, ki so se uresničili že za časa njenega življenja, najhujše pa naj nas bi čakalo v prihodnosti. Med drugim je Vanga napovedala, da bodo Evropi leta 2042 zavladali muslimani, stara celina pa naj bi bila že leta 2016 dodobra opustošena. 

Baba Vanga je napovedala, da se bo leta 2010 začela tretja svetovna vojna, tik pred svojo smrtjo pa je dejala, da se bo Sirija znašla v središču dogajanja, ko se bo človeštvo borilo s svetovno krizo neizmernih razsežnosti. Njene napovedi so se znova pod drobnogledom javnosti znašle po krvavih napadih v Franciji, v katerih je umrlo okoli 130 ljudi, še več kot enkrat toliko pa je ranjenih, pri čemer se nekateri še borijo za življenje.

Vanga je napovedala, da se bodo muslimani skušali preživelih Evropejcev znebiti s pomočjo kemijskega orožja, upor proti islamistom pa naj bi se v obliki nekakšnega partizanskega gibanja začel v Franciji. Slepa jasnovidka je tudi predvidela, da bo Amerika s pomočjo novega klimatskega orožja leta 2066 napadla Rim, ki naj bi bil takrat povsem muslimansko mesto.

Kaj vse je Vanga napovedala za prihodnja leta, si lahko preberete tukaj. 

Deli s prijatelji