NEVERJETNO

Po 30 letih spet zaljubljena

Objavljeno 09. november 2015 08.51 | Posodobljeno 09. november 2015 08.51 | Piše: E. B.

Justin in Amy sta bila par že v mali šoli, potem pa so se njune poti razšle. Ko sta se spet srečala, sploh nista vedela, da sta si bila všeč že kot otroka.

Po 33 letih je spet preskočila iskrica!

Spoznala sta se na spletni strani za zmenkarije, potem pa ugotovila, da sta bila pravzaprav par že v mali šoli! 
Prisrčna romantična zgodba prihaja s Floride, Justin Pounders in Amy Giberson, oba sta stara 33 let, še vedno kar ne moreta verjeti odkritju. »Tega ne morem pojasniti, ampak to dekle mi je bilo ves čas tako znano,« pripoveduje Justin. »Ko sva se po dolgotrajnem dopisovanju končno srečala v živo, me je takoj prešinilo, da zrem v bodočega moža,« je pristavila Amy. Oba sta odraščala v St. Petersburgu na Floridi, a ju je življenje potem popeljalo drugam. Usoda pa ju je vrnila v domači kraj, kjer sta se tudi znova srečala in zanetila ljubezen, a šele po letu dni ugotovila, da sta bila par pravzaprav že v otroštvu. »Justin mi je nekega dne pojasnjeval, da mu je zelo všeč moje ime, ker da je bil v otroštvu zaljubljen v deklico z imenom Amy,« se spominja 33-letnica, kaj kmalu pa sta ugotovila, da sta obiskovala isto malo šolo. Oba sta nemudoma prosila starše, naj jima izbrskajo fotografije, Justinova mama pa je celo našla sliko mladih zaljubljencev! »Takoj sem zajokala, ko sem izvedela, da sem jaz tista deklica! Očitno nama je resnično usojeno,« je še vedno ganjena Amy.

Para se spominja celo njuna učiteljica, Diane, ki je zaupala: »Neznansko sta se zabavala skupaj. To je bila tiha, nežna ljubezen. Vedno sta vztrajala, da bosta sedela skupaj, tudi med fotografiranjem.« Takšno ljubezen je seveda treba kronati z romantično poroko, Justin pa menda že načrtuje romantično snubitev.

Deli s prijatelji