KRVAVA LOČITEV

Omamila ga je, zvezala in mu odsekala penis

Objavljeno 13. julij 2011 10.29 | Posodobljeno 13. julij 2011 11.32 | Piše: T. L.

Penis je nato zmlela v stroju za mletje odpadkov

Ločitveni postopek sta zakonca sprožila v maju
S Catherine Kieu Becker (48) iz Kalifornije res ni dobro češenj zobati: razjarjena ženska se je namreč resno lotila svojega moža in ga omamila, zvezala in mu s kuhinjskim nožem odsekala penis, poroča Los Angeles Times. To pa še ni bilo dovolj – odrezani penis je namreč vrgla v stroj za mletje odpadkov.

Catherine in njen 51-letni mož se po enajstih letih in pol ločujeta, in sicer je pobudo za to dal mož. To bi morda lahko pomagalo pojasniti motiv za brutalen napad. Par sicer nima otrok.

Pravi, da si je to zaslužil


Policija je v stanovanje zakoncev prišla po klicu Beckerjeve na številko 911. Policisti so na prozorišču naleteli na grozljiv prizor: omamljeni mož je s krvavo rano v predelu genitalij ležal privezan na posteljo. Catherine jim je menda rekla, da je »to zaslužil«. Da je obvladala moža, je uporabila star trik: v moževo večerjo je natresla omamna sredstva in si s tem olajšala delo. Možakarja – njegovega imena niso objavili – so nato v slabem zdravstvenem stanju odpeljali v bolnišnico.

Policija bo sedaj spisala kar dolg seznam obtožb zoper razjarjeno žensko, za njena dejanja ji grozi doživljenjski zapor.  
Deli s prijatelji