MAŠČEVANJE

Nezvestemu možu
 poslala kup gnoja

Objavljeno 07. november 2015 10.46 | Posodobljeno 07. november 2015 10.48 | Piše: A. P.

Pisateljica obžaluje le, da ni bila zraven, ko je bivši odprl paket. Zapletel se je z dekletom, ki je dve leti starejše od njegove hčerke.

Amanda svojega dejanja ne obžaluje.

Potem ko je 35-letna Amanda Chatel iz New Yorka izvedela, da jo njen 48-letni mož vara, se je odločila maščevati. Pisateljica je sicer potrebovala nekaj časa, da se je sprijaznila z mislijo, da jo je zamenjal za 20-letno dekle, a sledila je akcija: moža in njegovo ljubico je najprej zasipavala z ne preveč ljubeznivimi sporočili, nato pa se je odločila, da bo svojo jezo bolj primerno izrazila. »Šla sem na internet in se pozanimala, ali obstaja način, da možu pošljem gnoj.« Medmrežje je niti tokrat ni razočaralo, saj je našla, kar je iskala, podjetje Gnojexpress lahko pošlje kakovostne iztrebke na naš dom že za 12 evrov. »No, predtem sem resno razmišljala, da bi mu poslala kar svoje. Saj vem, zdaj, ko sem to priznala, si večina misli, da sem nora, ampak ko vas mož prevara in dobiš obtožujočo pesmico od njegove 20-letne ljubice, se ti v možganih malce zaiskri,« je pojasnila Amanda.

Zanimivo je, da je za ljubico izvedela šele, ko sta se avgusta razšla, domnevno zato, ker njen mož, ki živi v Parizu, ni bil več pripravljen vlagati v njun zakon. No, potem ko je dva meseca zavračal njene klice, je začela raziskovati in našla spletno stran mlade ženske, na kateri se ta objema z njenim možem. Zadeva je še toliko bolj bizarna, ker je njegova nova le dve leti starejša od njegove hčerke! »Skratka, po vsem tem mi je počil film in začela sem iskati način, kako se mu maščevati.« Zdaj obžaluje le, da ni bila prisotna, ko je odprl paket. »Saj vem, da je to nezrelo, ampak si je zaslužil.«

Deli s prijatelji