BRUTALNO

Najprej ga je utrudila s seksom, nato z njim nahranila pse

Objavljeno 23. marec 2012 22.00 | Posodobljeno 23. marec 2012 22.00 | Piše: S. J.

Čeprav je moža sovražila, je pred smrtjo z njim vso noč seksala, da bi zaspal. Isti učinek bi veliko lažje in hitreje dosegla z uspavalnimi tabletami.

Fotografija je simbolična.

KAIRO – »Ko sem se prebudila, sem mu s telesa začela trgati kožo in ga rezati na koščke. Meso sem shranila v vrečke, ki sem jih metala potepuškim psom in mačkam. Nato sem sedla na balkon in gledala, kako jedo,« je povedala Egipčanka, ki je ubila svojega moža Adela Abdullaha.

Umor je bil edina rešitev

Pred umorom je z možem seksala vso noč, saj je hotela, da se pred umorom čim bolj utrudi. Ko je zaspal, ga je napadla z nožem in ubila. Ženska, ki so jo aretirali dva tedna po krutem umoru, je moža ubila, ker jo je več let psihično zlorabljal, ločiti pa se ni hotel. Zato ji ni, kot je povedala policistom, preostalo nič drugega, kot da ga ubije.

Ostanke moža metala psom

Umor je načrtovala dva tedna, veliko časa je preživela na internetu, kjer je iskala najboljše načine, kako se znebiti trupla. Na spletu je našla nasvet, naj najprej moža utrudi s seksom, nato naj ga ubije z nožem, razkosa in s koščki trupla nahrani pse. Lobanjo in kosti je zdrobila in vrgla v smeti, še pred tem pa je kosti pobarvala na črno, saj ni hotela, da bi kdo posumil, da gre za človeške ostanke. Vendar se je zgodilo ravno to, saj je smetar našel del pokojnikove noge in o najdbi obvestil policiste.

Deli s prijatelji