NEVERJETNO

Najnenavadnejše zgodbe z zmenkov

Objavljeno 21. avgust 2011 15.36 | Posodobljeno 22. avgust 2011 08.00 | Piše: P. J.

Ni vedela, da je med prvim zmenkom oropal hišo

Tudi vam ni šlo vselej po načrtih?
Veliko ljudi ima slabe izkušnje s prvim zmenkom. Kmalu po tem, ko je na twitterju svojo zgodbico razkril kolumnist Rhodri Marsden, so se oglasili še drugi nesrečniki s svojimi travmami.

Na Rhodrijevo objavo se je odzvalo več kot 17.000 čivkarjev, zato je ustanovil spletno stran Crapdate.com.

Nevede s kriminalcem

Neka ženska je potarnala, da je bila s fantom v avtomobilu, ko je ustavil pred neko hišo in jo oropal. Menda ni imela pojma, kaj se je v hiši dogajalo.

Druga je zapisala: »Z moškim sva se dobila pri njem v stanovanju. Vrata mi je odprl v modrem flanelastem kopalnem plašču. Okoli gležnja je imel elektronsko napravo za nadzor gibanja in me vprašal: ‘Bova ostala kar tukaj?‘«

Išče mater svojih otrok

Žensko je moški na prvem zmenku vprašal, koliko je stara. Ko mu je odgovorila, da je 32, je rekel, da si res želi otrok, a da njena jajčeca pri tolikšnih letih žal že umirajo.

Neki moški je lagal, da je vdovec in da je njegova žena umrla za rakom. Ko je postala punca sumničava, ji je priznal, da »žena pravzaprav še ni mrtva«.

Ko je zmenkarica zavrnila poljub za lahko noč, jo je spremljevalec vprašal, ali mu lahko pokaže vsaj ritko.

Neko srečnico je prišel iskat moški s svojim novim porschejem, preden je sedla v avto, je dal na sedež brisačo, češ da »ženske včasih postanejo mokre tam spodaj«.

Gradiva za knjigo šal Rhodriju definitivno ne bo zmanjkalo.

 

 

Deli s prijatelji