MLAD

Najmlajši dedek na otoku je star 29 let

Objavljeno 01. avgust 2011 16.46 | Posodobljeno 01. avgust 2011 16.46 | Piše: P. J.

Shem je postal očka pri 15, dedek pa pri 29

Dedek Shem je zgoraj v sredini, babica Kelly skrajno desno, ponosni očka Jordan skrajno levo in mamica Tia z Gracie v sredini fotografije
Shem Davies je pri 29 letih postal najmlajši dedek v Veliki Britaniji. Shem je z bivšim dekletom Kelly John (30) dobil Tio pri petnajstih letih.

Premlad, da bi bil dedek

Kot kaže, jabolko ni padlo daleč od drevesa, saj sta Tia (14) in njen fant Jordan Williams (15) že oče in mama, hčerka pa je Gracie. Shem pa je imel precej težav, ko je želel obiskati v bolnišnico svojo hčer in vnukinjo, saj mu bolnišnično osebje ni verjelo, da je pri 29 letih že dedek.

Drobcena borka

Zaradi zdravstvenih težav med nosečnostjo so se zdravniki odločili, da bo Gracie morala na svet prej, kot je bilo predvideno. Rodila se je s carskim rezom sedem tednov prezgodaj. Ko bo dojenčica zapustila bolnišnico, bosta Tia in Gracie živeli pri materi in babici Kelly.

Spoštovala bo hčerino odločitev

Kljub temu da je Tia postala mamica pri 14, pa pravi, da ne bi bila vesela, če bi Gracie nadaljevala tradicijo in postala mamica tako zgodaj. Kljub temu pa ji bo menda pomagala, kot je njej Kelly, če bo treba.

Deli s prijatelji