GALERIJA

Najekskluzivnejši pasji hotel na svetu

Objavljeno 08. julij 2011 21.08 | Posodobljeno 08. julij 2011 21.08 | Piše: Ma. F.

Ena izmed storitev hotelu je tudi vožnja z limuzino v McDonaldsu

LOS ANGELES – V hotelu Barkley imajo veliko storitev, značilnih za najboljše hotele na svetu, le da prestižni gostje niso ljudje, ampak psi. Hotel je znan kot najbolj luksuzen hotel za pse na svetu. Tudi storitve ne zaostajajo za hoteli, namenjeni ljudem, saj imajo psi možnost obiska plavalnega tečaja kot dnevne rekreacije.

Inštruktor privabi goste v vodo z različnimi igračami. Tistim manj veščim plavanja pa nadane tudi reševalni jopič. Po rekreaciji se lahko psi spočijejo ob bazenu, kjer se lahko osvežijo s svežo vodo.

Privoščijo si lahko seveda tudi barvanje dlake, na voljo so najrazličnejši vzorci in barve, ki se na dlaki obdržijo do štiri tedne.

Hotel deluje od lani spomladi, v vseh sobah imajo psi klimo, prilagodljive luči, prijetno glasbo in redno osveževanje zraka.

Vsak kotiček v hotelu je pod budnim očesom kamer, ki 24 ur na dan spremljajo vsak gib, lastniki živali pa lahko prek spletne kamere preverijo, kako se ima njihov ljubljenček.

Psi lahko v hotelu dobijo sladoled, kolaček pred spanjem ali prevoz z limuzino do McDonaldsa, kjer si lahko privoščijo cheeseburger, hamburger ali mcnuggets. Za tiste, ki bolj pazijo na linijo, je prav tako poskrbljeno, menda je na voljo tudi suši, upajmo, da po letošnjih japonskih katastrofah ni preveč radioaktiven.

Deli s prijatelji