PREVIDNO

Najbolj bizarne smrti zaradi seksa

Objavljeno 01. avgust 2014 23.13 | Posodobljeno 01. avgust 2014 23.13 | Piše: S. N.

Seks je lahko tudi nevaren. Ste kdaj pomislili na to?

Užitek ali taktika?

Pravijo, da brez seksa ni življenja. Ampak lahko je tudi nevaren. Še več, lahko vas stane tudi življenje. Na portalu 24sata.hr so zbrali nekaj najbizarnejših primerov smrti med seksom. 

Dolgo sta čakala in dočakala smrt

Japonski par je 14 let čakal s seksom. Čakala sta namreč na poroko. Zgodba pa nima srečnega konca: Sachi in Tomio Hidaka sta na prvo poročno noč med seksom doživela srčni napad in umrla, oba stara 34 let.

Ne v garaži

Romunski nogometaš Mario Bugeanu in njegovo dekle Mirela Iancu strasti nista zmogla zadržati do spalnice, pa sta se prepustila nasladi že v garaži. Seksala sta v avtu, v katerem je bil prižgan radio, garaža pa se je napolnila z ogljikovim monoksidom, ki je bil za par usoden. 

Z življenjem je plačala zvestobo 

Perujka Rosa Vela (22) je drago plačala svojo zvestobo. Preden je njen mož odpotoval na službeno pot, ji je naredil deviški pas, ki je bil zanjo usoden. Zaradi pasu je najprej dobila sepso in kasneje tudi umrla. 

Strast na klavirju

Ameriška ljubimca Jimmy Ferrozzo in njegova Teresa Hill sta se predala strastem na klavirju v baru The Condor Bar v San Franciscu. Med ljubljenjem sta nenamerno sprožila hidravlični mehanizem, s katerim so dvigovali klavir. Klavir se je dvignil do stropa, Jimmy pa je ostal ukleščen in je umrl. 

Vzburjala sta se z elektriko

Mladoporočenca iz Pensilvanije Toby in Kirsten Taylor sta se med seksom vzburjala ob pomoči elektrike. Toby je leta 2008 na ženine bradavice pripel ščipalke in jih povezal z elektriko, ki je na koncu oba ubila.

Stavil na seks maraton

Rus Sergej Tuganov pa je zaradi stave izgubil življenje. Rus je namreč trdil, da bo z 12-urnim seksom zadovoljil dve prijateljici. Tuganovu je to sicer uspelo, vendar pa je nekaj minut po koncu seks maratona umrl. Za njegovo srce je bila usodna steklenička viagre, ki jo je zaužil, da bi zdržal. 

Padla je z balkona

Američanka Sandra Orellana je umrla po padcu z zgradbe. Leta 1996 je med seksom s podjetnikom Robertom Lee Salazarom v hotelu v Los Angelesu izgubila ravnotežje in zgrmela prek ograje balkona. 

Deli s prijatelji