USODA

Na moškega svojih
 sanj čakala 32 let

Objavljeno 03. avgust 2014 09.08 | Posodobljeno 02. avgust 2014 18.03 | Piše: A. J.
Ključne besede: Mandy Ashforth

Čeprav jo je bridko razočaral, Mandy Ashforth ni nehala iskati bivšega fanta.

Zdaj vesta, da sta si usojena.

Kdor čaka, dočaka, je trdno prepričana 48-letna Britanka Mandy Ashforth, ki je na moškega svojih sanj čakala 32 let! Njena čustva do 50-letnega Barrieja Moata so bila tako močna, da niso ugasnila niti po tem, ko jo je pred več kot tridesetimi leti pustil na cedilu: par je po več kot tridesetih letih pred kratkim obnovil stike in celo – stopil pred oltar!

Takrat še nesojena mladoporočenca sta se prvič seznanila leta 1982 med počitnicami v Bridlingtonu v Vzhodnem Yorkshiru v Veliki Britaniji. Zaljubljenca sta bila tako rekoč nerazdružljiva do trenutka, ko se takrat 19-letni Barrie nepričakovano ni pojavil na zmenku – 17-letna Mandy ga je zaman čakala na avtobusni postaji. Čeprav ji je zlomil srce, zaljubljena Britanka fanta s počitnic ni nikoli pozabila. Dolga leta ga je na vse mogoče načine iskala, in čeprav so bili vsi poskusi neuspešni, ni obupala. Sreča se ji je nasmehnila šele lani, ko ga je, začuda, odkrila na družabnem omrežju facebook. Nemudoma mu je poslala prošnjo za prijateljstvo in skakala do stropa, ko ga je on pri priči sprejel. To je bilo neverjetno naključje, saj se je Barrie na družabno omrežje pravzaprav prijavil zato, da bi oglaševal svoje podjetje za popravljanje ribiških palic, in je prijateljstvo sprejel misleč, da je Mandy njegova bodoča stranka.

Osemnajst mesecev pozneje sta se bivša mlada zaljubljenca poročila! Mladoporočenca, ki sta se pravkar vrnila z medenih tednov v Turčiji, sta vsa iz sebe od sreče.

Kljub srečnemu zapletu pa nevesta še danes ne ve, zakaj je takrat na postaji ostala razočarana in sama. »Nimam pojma, zakaj takrat nisem prišel – resnično se ne spominjam,« trdi njen mož, ki je zdaj prepričan, da je Mandy ženska njegovega življenja, in obžaluje, da tega ni vedel že takrat.

Deli s prijatelji