SUPERJUNAK

Moški, oblečen v Batmana, policistom predal vlomilca in izginil

Objavljeno 05. marec 2013 12.39 | Posodobljeno 05. marec 2013 12.40 | Piše: S. J., STA

Batman pravi, da je prijatelja na policijsko postajo odpeljal na njegovo željo.

Batman in vlomilec.

Moški, oblečen v kostum stripovskega junaka Batmana, je konec februarja s 27-letnim vlomilcem vkorakal na policijsko postajo v Bradfordu, ga predal in izginil.

Moškega v slabo prilegajočem se kostumu so posnele policijske nadzorne kamere, vendar pa njegove identitete niso ugotovili. Skrivnostni Batman je danes sam razkril, da je v resnici 39-letni Stan Worby.

Kostum si je oblekel za tekmo

Worby je obenem pojasnil, da je svojega 27-letnega prijatelja Dannyja Frayna 25. februarja zgolj na njegovo željo odložil na policijski postaji, potem ko sta se vračala z nogometne tekme na londonskem stadionu Wembley. Batmanov kostum si je Worby oblekel za tekmo.

»Na policijski postaji sem bil deležen začudenih pogledov. Eden od policistov me je pogledal in se začel smejati. Dejal sem mu, da si zaslužim medaljo,« je dejal Worby in dodal, da se je takrat le šalil.

Ni zavaljena verzija Batmana

39-letni dostavljavec kitajske hrane je še razkril, da se je počutil užaljenega, ko so ga mediji opisali kot zavaljeno verzijo Batmana. Po njegovem je na posnetku, ki so ga zabeležile kamere na policijski postaji, videti debel le zaradi trenirke, ki jo je imel oblečeno pod Batmanovim kostumom.

Frayne, ki z Worbyjem prijateljuje že 15 let, se bo moral sicer zaradi omenjenih obtožb o vlomu in goljufiji zdaj zagovarjati pred sodnikom.

Deli s prijatelji