ABSURD

Milijonarjev penis vstopil po nesreči

Objavljeno 18. december 2015 18.36 | Posodobljeno 18. december 2015 18.41 | Piše: E. B.

Londonsko sodišče je savdskega milijonarja oprostilo posilstva.

LONDON – Ne bo sedel zaradi posilstva, ker je v najstnico penetriral – po nesreči! Usodne noči naj bi se nerodno spotaknil, njegov penis pa naj bi tako zdrsnil v vagino speče 18-letnice.

Absurdni sodni epilog v Londonu je razburil Otočane, ki se nikakor ne strinjajo z oprostitvijo savdskega milijonarja Ehsana Abdulaziza. Ta naj bi avgusta lani po divji nočni zabavi in popivanju v svoje razkošno stanovanje v zahodnem delu britanske prestolnice povabil 24-letno znanko in njeno prijateljico. S prvo naj bi se takoj zaprl v spalnico in seksal, 18-letnica pa je medtem na kavču zaspala. Proti jutru naj bi se zgrožena prebudila, ker naj bi Abdulaziz z njo spolno občeval – šokirana naj bi ga odrinila s sebe, stekla v spalnico in poskušala prebuditi prijateljico, a ker ji to ni uspelo, je na pomoč poklicala prijatelje in policijo.

Milijonar je ob aretaciji zanikal kakršne koli telesne stike z mladostnico, a potem ko so mu postregli z dokazi DNK – v žrtvini vagini so namreč našli sledi njegove sperme –, je ponudil drugačno različico zgodbe. Dekletu naj bi se približal le zato, ker ji je hotel ponuditi majico, v kateri bi lahko udobno spala, predlagal pa ji je še, da ji lahko pokliče taksi, če morda ne želi prenočiti pri njem. Toda najstnica naj bi imela drugačne načrte: možakarja naj bi sunkovito potegnila nase, da se je spotaknil, in njegovo roko pritisnila na svoje mednožje, pri tem pa da se je penis nesrečno dotaknil njenega spolovila in pustil sledi.

In ker jo je odločno zavrnil, naj bi iz maščevanja poklicala policijo, je Abdulaziz prepričal sodišče, ki je sprejelo zgodbo o nerodnem zdrsu in milijonarju prizaneslo z zaporom. Obramba je najstnico še uspešno prikazala kot lažnivko, ali se bo tožilstvo pritožilo na sodbo, pa še ni znano.

Deli s prijatelji