UMETNE

Mama in dve hčeri bodo skočile v košarico D

Objavljeno 09. avgust 2011 21.37 | Posodobljeno 10. avgust 2011 10.40 | Piše: A. P.

Mati in hčerki se bodo skupaj odpravile na povečanje prsi

Ženski del družine John si bo povečal prsi

Prihodnji mesec bo v družini Britanke Geraldine John več kot veselo. Njen mož bo imel polna ušesa stokanja, saj si bo 47-letnica dala povečati prsi. Da bo mera polna, sta se za enak lepotilni poseg odločili tudi hčerki. To pomeni, da se bo po Cardiffu v kratkem pozibavalo šest sveže nameščenih silikonskih vrečk. Pobudnici družinskega projekta večanja joškov sta 21-letna Daniella, ki bo iz košarice A skočila na zanjo bistveno bolj privlačno košarico D. Njena 23-letna sestra Katie se je prav tako odločila za poseg, čeprav že zdaj napolni košarico C.

Za operacijo ob 11 tisočakov

Geraldine je razkrila, da že 30 let hrepeni po velikem in čvrstem oprsju, ki bi na ulici obračalo glave, doma pa še dodatno pokorilo moža. Ne preseneča, da se je nemudoma priključila projektu, ko sta ji hčerki razkrili svojo namero. Dekleta so povedala, da jih bo podvig stal zajetnih 11.000 evrov, niso pa razkrila, ali so bila deležna družinskega popusta. Ne nazadnje je njihov načrt pritegnil veliko pozornosti. Klinika, v kateri bodo opravili poseg, je prav tako deležna povečane pozornosti medijev in strank.

Plačal bo oče

Hčerki sta pred kratkim že plačali polog, da sta lahko rezervirali termine za operacije. To ne bi bilo mogoče, če ne bi njun ljubi očka leta vdano varčeval in se odrekal. Verjetno se ni mogel prav dolgo upirati moledovanju svojih punc, preden jim je dovolil, da so razbile šparovček. Menda so polog poravnale kar s kovanci za en funt. Kirurg Sultan Hassan, ki bo opravil poseg, je dejal: »Ne zgodi se prav pogosto, da dobiš na operacijsko mizo mamo in dve hčeri.«

Pod nož tudi tretja hči

V kratkem naj bi se projektu ‘gremo na večje‘ priključila še četrta predstavnica družine John. Daniellina dvojčica Gabriella naj bi bila prav tako nezadovoljna s svojim videzom. Zaradi obveznosti na fakulteti se tokrat žal ne bo mogla priključiti preostanku družine.

Deli s prijatelji