JAPONSKA

Iz članic glasbene skupine ustvarili navidezno pop zvezdo

Objavljeno 24. junij 2011 13.33 | Posodobljeno 24. junij 2011 13.33 | Piše: Mi. S.

Na Japonskem so iz delov telesa šestih članic priljubljene glasbene skupine ustvarili novo dekle

Navidezno dekle z imenom Eguči Aimi
TOKIO – Na Japonskem je dekliška glasbena skupina AKB 48 zelo priljubljena med mladimi, od šestih članic skupine pa se oboževalci težko odločijo za najboljšo. Zato so se v skupini odločili, da bodo ustvarili novo dekle iz delov telesa vseh članic. Da ne bo pomote, ne gre za medicinski eksperiment v slogu doktorja Frankensteina – ustvarili so namreč virtualno dekle.

Dela so se lotili računalniški strokovnjaki, ki so od vsakega dekleta vzeli najlepši del telesa in ga vkomponirali v navidezno dekle z imenom Eguči Aimi. Od Juko Ošima so vzeli telo in lase, Takahaši Minami je dala obliko obraza, Maeda Acuko pa lepe oči – preostala tri dekleta so posodila obrvi, nos in usta.

Menedžer skupine je dejal, da je digitalno sestavljeno dekle Eguči Aimi 16-letnica iz prefekture Saitama, ki ima rada šport. Toda oboževalci skupine so hitro ugotovili, da ne gre za dejansko osebo, ki bi si želela postati nova zvezda japonske zabavne glasbe, in da gre predvsem za marketinško potezo neke slaščičarne – Eguči so namreč dodelili rojstni dan na dan, ko je bila leta 1922 ustanovljena slaščičarna Ezaki Glico, katere oglaševalke so tudi dekleta skupine AKB 48.


Poglejte si, kako so ustvarili navidezno dekle:

Deli s prijatelji