MAŠČEVANJE

VIDEO: Jezni mož ji je avto napolnil z betonom

Objavljeno 13. april 2017 12.49 | Posodobljeno 13. april 2017 12.49 | Piše: A. P.

Ženi se je maščeval, ker si je brez njegove vednosti spremenila priimek.

Prebivalci Sankt Peterburga so nedavno imeli pravi ulični spektakel, ko se je mož javno maščeval ženi, ker je uradno spremenila svoje ime brez njegovega dovoljenja. Možakarju se je zdelo primerno, da ji zaradi tega avtomobil napolni z betonom. Še več, celoten podvig je posnet in na ogled na spletu. Neimenovani moški je naročil avto hruško in pripeljal beton, nato pa ga natočil skozi okno ženinega avtomobila.

Zadnje čase sta imela zelo vihrav odnos, kaplja čez rob pa je bilo to, da je uradno spremenila svoj priimek v ime lokalnega supermarketa. To je bil del neke oglaševalske akcije in možakar je ponorel. Veriga prodajaln Veniy je zvestim strankam obljubila 830 evrov mesečnega plačila, če bodo uradno spremenili svoj priimek v Veniy. Ženi se je to zdela imenitna priložnost, in pograbila jo je, ne da bi se z možem prej posvetovala. Verjetno takrat ni slutila, da se bo vse skupaj končalo z zabetoniranim avtomobilom in mednarodno slavo. Še več, njen avtomobil je peljal pred prodajalno Veniy in ga tam napolnil z betonom.

In zakaj se ga je lotil? No, vedel je, da ima njegova žena zelo rada svojega jeklenega konjička. Ves čas ga je čistila in negovala od zunaj in znotraj. Prav zaradi tega se mu je zdelo uničenje avtomobila najboljša poteza. Odzivi na njegovo potezo so bili različni, nekateri so vse skupaj vzeli lahkotno, drugi so zgroženi in bi ga najraje vrgli za zapahe. Nekateri pa vse skupaj razumejo kot navadno prevaro in oglaševalsko zvijačo. Avtomobil je še vedno pred prodajalno. 

 

Deli s prijatelji