MIŠMAŠ

Prijavila moževo izginotje, on pa v drugem apartmaju

Objavljeno 20. junij 2011 20.12 | Posodobljeno 20. junij 2011 21.35 | Piše: T. L.

Domnevnega pogrešanega so iskali celo s helikopterjem

Odkolesaril je iz kampa in se nastanil v apartmaju.
ROVINJ – Naslednja novička bi se zlahka uvrstila v rubriko ‘saj ni res, pa je‘. Za nameček se je zgodila še v naši neposredni bližini: na sosednjem Hrvaškem. Glavna lika ‘drame‘, ki se je odvijala v Rovinju, sta bila državljana Nemčije.

Nemka je namreč v soboto prijavila izginotje svojega 48-letnega moža. V petek okoli 8. ure se je iz avtokampa Polari odpeljal z gorskim kolesom, potem pa je za njim izginila vsaka sled, poroča Večernji list.

Policisti so takoj začeli iskati pogrešanega turista, na pomoč pa so jim priskočili še sodelavci prostovoljnih gasilskih društev Rovinj, Balem Žminj in Rovinjsko selo ter poklicni gasilci iz Rovinja. Pregledali so področje okoliških avtokampov in plaž, območje pa je preletaval tudi helikopter ministrstva za notranje zadeve.

Na koncu so ugotovili, da se je oseba s podatki, ki se ujemajo s podatki pogrešanega Nemca, prijavila v enega od apartmajev na območju Rovinja (utrujeni kolesar si je najel prostor za počitek). Tam so našli tudi kolo, s katerim se je odpeljal iz kampa, pogrešanega Nemca pa so odkrili okoli 20. ure.

Konec dober, vse dobro. Kako je potekalo ponovno snidenje izgubljenega kolesarja z ženo, nam ni uspelo izvedeti.
Deli s prijatelji