SI LAHKO MISLITE?

Policija aretirala moškega zaradi smrdljivih nog

Objavljeno 02. december 2017 16.52 | Posodobljeno 02. december 2017 16.54 | Piše: STA, A. L.

Potnik je čevlje in nogavice postavil ob prehod med sedeži, kar je njegove sopotnike zelo razburilo.

Pri hujših okužbah pomagajo le sistemska zdravila na recept.

NEW DELHI – Indijska policija je aretirala moškega, ki si je na avtobusu sezul čevlje in nogavice, kar je povzročilo neprijeten vonj, ki je močno razburil druge potnike. Razburjenje je preraslo v prepir, ki se je tako razvnel, da je moral voznik ustaviti pred policijsko postajo, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Naj jih pospravi ali vrže skozi okno

Neljubi incident se je zgodil na avtobusni liniji med himalajsko zvezno državo Himačal Pradeš in prestolnico New Delhi. Potnik je čevlje in nogavice postavil ob prehod med sedeži, kar je njegove sopotnike zelo razburilo, zato so od njega zahtevali, naj nogavice pospravi v prtljago ali jih vrže skozi okno.

Tega ni želel storiti, kar je med njim in ostalimi sprožilo oster prepir, zaradi katerega voznik ni mogel več varno nadaljevati vožnje. Tako je ustavil pred policijsko postajo v okrožju Una v Himačal Pradešu, kjer so lastnika nogavic aretirali zaradi kršenja javnega reda.

So jih zasegli?

Po plačilu varščine je pozneje lahko odkorakal na prostost, ni pa znano, ali mu je policija smrdeče premoženje zasegla. Načelnik postaje je za AFP pojasnil, da je moral avtobus zaradi kaosa ustaviti večkrat, obravnavani potnik pa je po pridržanju razgrajal na policijski postaji.

Lastnik spornih nogavic je vložil pritožbo zaradi nadlegovanja ostalih potnikov in voznika ter vztrajal, da nogavice niso smrdele. Območje je zapustil istega dne z drugim avtobusom. O tem, ali je s seboj vzel smrdljive nogavice, ne poročajo.

Deli s prijatelji