MEH NA MAH

Nekatere je koronsko leto bogato obdarilo

Objavljeno 02. januar 2021 20.15 | Posodobljeno 02. januar 2021 15.42 | Piše: Mojca Marot, Foto osebni arhiv

Vsem glasbenikom lansko leto ne bo ostalo v spominu po tem, da skoraj ni bilo nastopov. Nasprotno, ker so bili več doma, vse kaže, da je to že obrodilo sadove, nekateri pa jih težko čakajo prav v prihodnjih dneh in mesecih.

Aleksandra Križan, Tomaž Jernejšek in njuna prvorojenka Ema se bodo februarja razveselili še ene punčke.
Rodile pa so se tudi nove simpatije. Eden takšnih svežih parčkov na glasbeni sceni sta violinistka in pevka Hermina Matjašič, ki se je številni spomnite iz šova Slovenija ima talent, ter pevec, kitarist in baritonist Branko Hostnik.
image
Lara Voler in Aljaž Goličnik odštevata.

»Drži, da je leto 2020 zaznamovala epidemija, ampak nama bo ostalo v lepem spominu zato, ker sva se v tem obdobju našla in imela dovolj časa, da sva se dodobra spoznala. Vse pa je lažje, ko enkrat najdeš sorodno dušo. December je sploh poseben, saj je Branko najprej praznoval rojstni dan, v nadaljevanju pa sva veliko pela božične pesmi in ustvarjala nove skladbe. Pri tem so se nama večkrat pridružili najini trije sončki – Aljaž, Hana in Nik, zaradi katerih imajo praznični dnevi poseben čar,« nam je povedala Hermina.
image
Na veseli dogodek težko čakata ali pa sta ga morda že dočakala tudi Valentina Fink in njen Gašper Klobučar.

Zelo veselo novico, in sicer da bodo kmalu štirje, nam je zaupala Aleksandra Križan, pevka Ansambla Veseli Begunjčani, ki naj bi drugič postala mamica točno na valentinovo prihodnje leto. Izdala nam je, da pričakuje še eno hčerkico, ki bo delala družbo petletni Emi. Rojstvo drugorojenke komaj čaka tudi očka Tomaž Jernejšek.

Svojo prvorojenko pa zelo kmalu pričakujeta Lara Voler in Aljaž Goličnik, člana Ansambla Šepet. Lara ima rok v začetku januarja, a je povsem mogoče, da se bo veseli dogodek zgodil že v teh prazničnih dneh.

Podobno napeto je še v eni glasbeni družini na Dolenjskem, kjer na prvorojenko ali prvorojenca čakata pevka in basist Ansambla Topliška pomlad Valentina Fink in Gašper Klobučar. Morda je v tem trenutku, ko prebirate aktualno revijo Suzy, na Dolenjskem že veselo, saj je Valentina imela rok poroda tik pred božičem. Zagotovo bo zato tudi Valentini in Gašperju lansko leto ostalo v lepem spominu, hkrati pa jima v tem ne bo dolgčas.
image
Barbara Žerjav iz Donačke je decembra še v drugo rodila sinčka, Aleksu se je pridružil Gašper.

Že drugič je 4. decembra lani mamica postala Barbara Žerjav, pevka Ansambla Donačka. Februarja lani se je namreč razveselila sina Aleksa, ki se mu je ta mesec pridružil bratec Gašper. Mami in ati sta sporočila, da sta sicer nekoliko utrujena, a presrečna. Vsem novopečenim očkom in mamicam in tudi tistim, ki bodo to še postali, želimo eno bolj veselo leto. Z željo, da se vsi čim prej vrnejo na glasbene odre, saj jih tudi poslušalci že močno pogrešajo. Srečno!
 
Deli s prijatelji