Premium dostop za naročnike Novic

 

 

Naročniki tiskane izdaje Slovenskih novic vsaj pet dni v tednu z naročilom digitalnega paketa za doplačilo 7 € mesečno lahko brez omejitev dostopate do vseh spletnih vsebin časopisa, vključno z arhivskimi, s posebno brezplačno aplikacijo si lahko prenesete in ogledate vsebine na iPadu, iPhonu in androidnih tablicah in aparatih,  o najnovejših in najzanimivejših vsebinah pa boste po želji obveščeni tudi s popoldansko e-pošto. 
 

Po domače to pomeni: že zvečer si boste lahko prebrali ključne članke iz jutrišnje izdaje Slovenskih novic - in to v celoti. Dostopali boste lahko do ekskluzivnih vsebin in do uredniških komentarjev pred vsemi drugimi.
 

Naročniki kodo, ki vam bo omogočala aktivacijo statusa Premium, dobite vsak mesec skupaj s položnico. Napisana je v glavi računa.

 

Če ste jo spregledali, vam radi osebno priskočimo na pomoč: pokličite nas na telefonsko številko 01 47 37 600 ali na brezplačno številko 080 11 99. 

 

 

Kako si aktiviram status Premium?

 

 1. Če ga še nimate, si morate najprej brezplačno ustvariti svoj lastni uporabniški račun. Ustvarite ga z vpisom podatkov v registracijskem obrazcu  Obvezno morate vpisati samo vaš e-poštni naslov in si izbrati geslo. Dodatni podatki kot so vaše polno ime, vzdevek (za komentiranje člankov), datum rojstva ipd. so opcijski. 
   
 2. Na vpisan e-poštni naslov boste prejeli povezavo, s katero boste potrdili veljavnost vašega e-poštnega naslova. 
   
 3. Po potrjeni povezavi boste avtomatsko preusmerjeni na obrazec, v katerega prepišete kodo za internet iz računa, ki ga dobivate za plačilo naročnine. Koda je napisana v glavi računa.
   
 4. Z vpisom kode ste pridobili možnost nakupa digipaketa po posebni ceni 7 evrov na mesec. Ogled paketov in nakup opravite na strani Digipaketi.
   
 5. Pouspešnem plačilu bo vaš status premium aktiviran in lahko boste brez ovir dostopali do ekskluzivnih vsebin na vseh platformah, kjer Slovenske novice ponujajo svoje vsebine (splet, tablice in pametni telefoni).

 

Preberite več o digitalnih paketih Slovenskih novic 

 

 

Potrebujete pomoč?

 

 

Če kode skupaj s položnico ne boste prejeli, denimo zato, ker naročnino plačujete za celo leto vnaprej ali pa ste kodo izgubili, vam radi osebno priskočimo na pomoč.

 

Vzpostavite kontakt z naročniško službo na telefonski številki 01 47 37 600 oz. brezplačni številki 080 11 99 ali nam pišite na naslov narocnine@delo.si. Za tehnično podporo pri registraciji vam priskočimo na pomoč preko e-pošte na naslovu tehnicna.podpora@delo.si ali po telefonu 01 4737 616.