ZABAVNI POSNETKI

Akcija za vse večne čase

Objavljeno 04. avgust 2014 11.25 | Posodobljeno 04. avgust 2014 11.25 | Piše: Nenad Vučić

Nič ni tako zabavno, kot če s kamero posnamete tudi sebe.

Posnamite se med akcijskimi dogodivščinami.

Velikokrat lastniki majhnih videokamer za snemanje akcij želijo v kader ujeti tudi sami sebe. Jasno, saj se le tako ve, kdo se je zares podal v avanturo!

Lahko se z njo potopite, lahko pa tudi varuje kamero pri padcu v vodo.

S kamero varno pod vodo

SP Gadgets ponuja, poleg drugih nosilcev za majhne akcijske kamere, tudi izdelek P.O.V. Dive Buoy. Njegova posebnost je votel ročaj, ki ne prepušča vode. Vanj lahko shranite denar in preostale drobne predmete, za katere ne želite, da se zmočijo. Če se boste s kamero potopili, pa ga lahko napolnite z vodo, da nevtralizirate plovnost za lažji potop. Ker je možno kamero na ročaju nagniti tudi do 180 stopinj, se lahko z njo med potapljanjem posnamete tudi sami.

image

Pogled od spredaj

Veliko športov zahteva, da imate roke med akcijo bodisi proste bodisi držite za krmilo. Da se lahko tudi pri tovrstnih podvigih, kot so denimo rolkanje, kolesarjenje po klancu in rolanje, posnamete sami, so poskrbeli pri podjetju GoPole s tako imenovano »roko« oziroma izdelkom Arm, ki je namenjen prav temu. Pritrdite ga na čelado in krajšo roko nastavite tako, da je kamera postavljena pred vas in vas lahko med akcijo snema v obraz.

image

Namestite ga skoraj povsod

Ko si želite kamero 
postaviti na navidez nemogoč kraj, vam na pomoč priskoči podnožje Delkin Fat Gecko Stealth Mount, ki ima veliko vakuumsko prisesno gumo. Z močnim zaklopom se prisesa na ravno ali tudi rahlo ukrivljeno površino in je seveda ne poškoduje. Če ga pritrdite na avto, desko za jadranje ali celo na čelado, lahko svojo akcijo posnamete tudi z različnih kotov.

image

Deli s prijatelji