SPET LJUBEZEN

Pripravljen je na 
svoj četrti zakon

Objavljeno 26. marec 2017 11.44 | Posodobljeno 26. marec 2017 11.45 | Piše: T. P.

Tom Cruise ni obupal niti po tretji ločitvi od igralke Katie Holmes.

Skoraj od trenutka, ko je pred slabimi petimi leti po vodi splaval njegov tretji zakon s Katie Holmes, so tabloidni mediji Toma Cruisa vlačili po zobeh, da s podpisom ločitvenih papirjev ni iz življenja odrezal le Katie, ampak tudi hčerko Suri. A je zdaj, ko je zamudil že nekaj let njenega odraščanja, odločen zamujeno nadoknaditi, saj je februarja, ko je pokopal mamo Mary Lee South, spoznal, kako nepomembno je vse, če nimaš družine in ljudi, ki bi jim lahko izkazoval ljubezen. »Spoznal je, kako pomembna je družina, zato s Suri noče izgubiti niti trenutka več.« Kar pa ni edina sprememba, ki jo želi hollywoodski zvezdnik vnesti v življenje. Želi si namreč celotni družinski paket – ne le obujenega odnosa s hčerko, ampak tudi žensko, s katero bi delil življenje. To naj bi že našel, in sicer v skoraj tri desetletja mlajši soigralki Vanessi Kirby, ki naj bi mu v trenutku tako zmešala glavo, da naj bi že razmišljal o poroki.

Je glavna zvezda megauspešne in dobičkonosne filmske franšize Misija nemogoče, hkrati pa tudi eden izmed njenih producentov, tako da si Cruise vsekakor lahko privošči postaviti zahtevo ali dve. Tudi tisto, koga si želi za soigralko. In v trenutku ko je v seriji Krona zagledal mično Vanesso, je vedel, da je našel zlato. Ne le bodočo soigralko, ampak tudi žensko, ki bi si jo želel bolje spoznati tudi zasebno. »Vztrajal je, da ji v prihajajočem filmu iz franšize ponudijo vlogo. Zahteval je, da ji dodelijo eno pomembnejših. In seveda jo je dobila,« je povedal vir. Kar pa je bil komaj prvi korak v njegovem načrtu. »Spet si želi postati družinski človek. Na vrhu seznama njegovih prioritet je, da spet postane mož in oče.« Očitno z britansko lepotičko kot nevesto.

Vedel je, da se morata le spoznati, preostanek bo opravil njegov naravni šarm. »Med Tomom in Vanesso je v trenutku, ko sta se spoznala, nastala kemija. Povsem jo je prevzel s šarmom in brezmejno energijo,« je povedal vir in še pridal, da naj bi bil Tom – četudi za zdaj le po tihem – prepričan, da je v njej našel popolno nevesto. 

.

Deli s prijatelji