KIKS

Oboževalci nočejo poslovilnega koncerta

Objavljeno 24. avgust 2011 18.55 | Posodobljeno 24. avgust 2011 18.55 | Piše: I. P.

Ljubitelji glasbe Michaela Jacksona so nezadovoljni

Oboževalci ne dovolijo, da bi kar koli oskrunilo Michaelov spomin

Klubi oboževalcev Michaela Jacksona od njegove mame zahtevajo, naj poskrbi za odpoved koncerta v čast kralja popa. Koncert je napovedan za 8. oktober na štadionu Millenium v Cardiffu. Sodelovanje na njem so potrdili Christina Aguilera (30), Cee Lo Green (37), Beyonce (29) in Leona Lewis (26).

Organizatorji izbrali napačen termin, kraj in namen

Oboževalci menijo, da je koncert obsojen na neuspeh, a je še vedno napovedan na datum, ko bo potekalo nadaljevanje sojenja zdravniku Conradu Murrayju za nenaklepni uboj pevca. Motita jih tudi lokacija koncerta in to, kam bo šel denar od kart, ki stanejo od 80 do 250 funtov.

Po odzivu oboževalcev so s seznama nastopajočih odstranili skupino Kiss. Njihov basist Gene Simmons, ki bo sicer jutri dopolnil 62 let, je v preteklem letu izjavil, da verjame, da je Michael bil kriv zlorabe otrok, poroča spletna stran Mondo.

Ko se oboževalci združijo, lahko preprečijo marsikaj

Podjetje Global Live Events je hitro reagiralo, izvršni direktor Chris Heart pravi, da sprejema krivico, saj je bilo povabilo Kiss na koncert napaka.

Prejšnje leto so oboževalci lika in dela pop ikone s peticijo preprečili Discovery Channelu prikaz oddaje o avtopsiji Michaela Jacksona z naslovom Michael Jackson‘s Autopsy: What Really Killed Michael Jackson.

Družina Jackson se še ni odzvala na zahteve po odpovedi koncerta.

Deli s prijatelji