ZASKRBLJEN

Eltonova sinova bosta morala poprijeti za delo

Objavljeno: 04.03.2016 08:59Posodobljeno: 04.03.2016 09:00

Elton John bo poskrbel za eksistenco sinov, vsega pa jima ne bo zapustil .

Preveč dobrega lahko škodi. Dokaz so otroci zvezdnikov, ki jim je vse prineseno na zlatem pladnju. Vse preradi z obema rokama zagrabijo bogataški brezdelni življenjski slog in se ob tem premnogokrat izgubijo, zatavajo na samouničevalno pot omame in brezglavega veseljaštva. Nekateri slavni starši se zavedajo nevarnosti, zato želijo potomcem privzgojiti delovne navade. »Sinova bom seveda pustil dobro preskrbljena, a vsega jima ne bom prinesel k riti. To bi jima uničilo življenje,« pravi sir Elton John, čigar premoženje je ocenjeno na skoraj 260 milijonov evrov – ki pa jih ne bo razdelil le sinovoma Zacharyju in Elijahu.

Britanski pevec je bil nekdaj skoraj sinonim za razkošno in ekstravagantno življenje. Kričeča oblačila znanih in pregrešno dragih modnih oblikovalcev, nakit, jahte, vile, umetniška dela, v najbolj pregrešni nakupovalni mrzlici mu je na primer v 20 mesecih uspelo zapraviti 50 milijonov, od tega 370 tisočakov le za cvetje. A to so bili drugi časi. Z rojstvom Zacharyja pred petimi leti, čez tri leta je prvorojencu sledil Elijah, je temeljito spremenil pogled na svet.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.