PROMOCIJA

Lily v lisicah, policist ob službo

Objavljeno 02. avgust 2014 23.11 | Posodobljeno 02. avgust 2014 23.11 | Piše: R. Š.

Zaradi Lily Allen je nastradal nič hudega sluteči avstralski policist.

Angleška zvezdnica Lily Allen se je hotela zgolj fotografirati ... (Foto: Reuters)

Fotografija Lily Allen, ki jo prikazuje v lisicah, je v težave spravila avstralskega policista, ki je bil zvezdnici pripravljen pomagati pri njeni šali in možnosti za samopromocijo, so zapisali pri francoski tiskovni agenciji AFP.

Policist je fotografijo posnel, ko je Allenova pristala na letališču Gold Coast pred nastopom na festivalu Splendour in the Grass. Ko je zvezdnica stopila z letala, ga je prosila, da jo posname v lisicah, da bi lahko fotografijo naložila na instagram.

Avstralska policija s policistovo uslugo ni bila zadovoljna in je zaradi kršitve uradnih postopkov proti njemu sprožila notranjo preiskavo. »Na njeno željo je policist, ki je bil del njenega spremstva, na roke Allenove dal odklenjene lisice, da bi tako dobila priložnost za fotografiranje,« je dejala tiskovna predstavnica policije.

»Zdi se, da je policista zavedlo dogajanje. Kršeni so bili standardni postopki,« je dodala. Kakšne sankcije bodo še doletele zdaj že nekdanjega policista, še ni znano. Prav tako se ne ve, ali se je zanj potegnila tudi 29-letna angleška pevka, ki je zaslovela leta 2006 z albumom Alright, Still.

Deli s prijatelji