POPOTNIKI

Keučeva z Omarjem, njen Anže pa v ZDA

Objavljeno 08. avgust 2011 21.07 | Posodobljeno 09. avgust 2011 11.00 | Piše: Maja Kepic

V Londonu je pela na karaokah in uživala v družbi Omarja Naberja

Vrnila se je s potepanja po Londonu ...
Med počitnicami si ljudje navadno vzamemo čas za stvari, ki si jih med letom želimo, a nam jih ne uspe početi. Nekateri pa združijo prijetno s koristnim. Tudi slovenska pevka Maja Keuc, ki se je pred kratkim vrnila iz Londona, priznava, da si je poleg dobre zabave in oddiha nabrala nekaj novih glasbenih izkušenj.

Kaljenje talenta na karaokah


»Največji vtis je name naredil Troy bar v bolj zakotnem delu mesta, kamor zahaja večinoma temnopolta populacija. Vsak torek zvečer so tam kot neke vrste karaoke. Spremljajo te vrhunski bend in odlični vokalisti. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem se opogumila in stopila na oder. Zelo pozitiven odziv je presenetil tudi mene. V tem baru je prepevala tudi pevka Jessie J, kar sem izvedela pozneje,« nam je zaupala 19-letna Mariborčanka.

Poslovilni dan preživela z Omarjem

Zanimivo pa je, da si je britansko prestolnico to poletje privoščilo še nekaj znanih Slovencev. Med drugim tudi Omar Naber, Majin kolega iz glasbenih krogov. »On je bil v Londonu že precej časa, a jaz sem to izvedela šele dan pred odhodom domov. Seveda sem ga hitro poklicala, da se moramo nujno videti, če smo že vsi tukaj. Omar je zelo nadarjen, pameten in simpatičen fant z dobrim smislom za humor. Res žalostno, da sva tam skupaj preživela samo en dan,« je povedala Maja.

Podpora in zaupanje

Ob vseh lepih besedah o živahnem Ljubljančanu smo postavno temnolasko kakopak morali povprašati o njenem fantu Anžetu, plesalcu v skupini Maestro in sinu ministra Zalarja. »Moj Anže je vse počitnice v Los Angelesu, kjer skupina Maestro sodeluje z najbolj priznanimi koreografi na svetu. Pred tem sva nekaj časa preživela v Portorožu, zagotovo pa bova kam še pobegnila po izidu moje plošče. Oba se trudiva nekako usklajevati obveznosti, ki jih nama nalaga način življenja. Pri tem se podpirava in razumeva, zato je to toliko lažje.«
Deli s prijatelji