IZZIV

Iztok Miši Molk o Modrijanih, »dr*anju Rožice, pirih in klobasi v riti«

Objavljeno 27. januar 2016 18.44 | Posodobljeno 26. januar 2016 14.20 | Piše: S. N.

Pogledi Miše Molk in Iztoka Gartnerja na mladino se razlikujejo. Morda jih bosta poenotila na sobotnem zmenku ...

Miša Molk.

Mišo Molk in Iztoka Gartner v bližnji prihodnosti očitno čaka sobotni zmenek. Nekoč ... Znano je, da Miša pogosto na družabnih omrežjih deli svoja razmišljanja o aktualnem dogajanju. Po objavi kolumne, v kateri so bili v središču njenih razmišljanj mladi, njihov položaj v današnji družbi, v kateri ni pravil, in njihove vrednote, pa se je na njeni facebook strani razvila debata med njo in Iztokom.

Iztok je namreč nasprotno od razumevajoče Miše 'udaril' po mladih. Meni, da je mladini dovolj, da »nabija« Modrijane in ima v »riti pir ter klobaso«. Za upor in spremembo v svetu pa da jim ni mar. »Stari so 20 in visijo ob 'šanku' ter nimajo pojma, kako bi pristopili k dekletu. Naveličani, empatični in dolgočasni ter brez energije,« je med drugim zapisal. 

image

Miša se na oceno o zdolgočasenih 20-letnikih, ki se za točilnim pultom obnašajo kot 80-letniki, ni vmešavala in je v nevtralnem tonu zapisala, da naj o dolgočasju presodi vsak sam. In nato je dobila izziv: Iztokovo povabilo v enega od lokalov na sobotni večer. Da bosta preverila dogajanje v živo. 

image

Deli s prijatelji