BELE STRMINE

Vse o slovenskih smučiščih na enem mestu

Objavljeno: 12.01.2018 16:18Posodobljeno: 12.01.2018 16:20

Smučarje vabimo na spletno stran smucisca.delo.si, kjer najdejo vse potrebne informacije o smučiščih.

  • Foto: Voranc Vogel

Lani zagnano spletno stran Slovenska smučišča smo letos posodobili z aktualnimi informacijami, ki utegnejo zanimati smučarske navdušence. Na zemljevid smo postavili vsa slovenska smučišča in jih opremili z najbolj bistvenimi in uporabnimi informacijami. Smučišča lahko primerjate med seboj po dolžini prog, številu naprav, ceni vozovnice in dodatni ponudbi, ki jo ima smučarski center.

Največjim devetim smučiščem (po dolžini prog) smo namenili še posebno pozornost in izdelali primerjalno analizo težavnosti prog, zasedenosti naprav, cene kilometra proge in izračunali, katero od njih je imelo v povprečju zadnjih petih sezon največ obratovalnih dni.

Vse o smučiščih tu.

Za »velikih devet« so na voljo tudi informacije v živo, kjer v vsakem trenutku lahko preverite trenutno stanje snežne odeje, obratovanje naprav in njihov delovni čas ter vidite tridnevno vremensko napoved. Samo klik stran so tudi spletne kamere, prek katerih lahko preverite trenutne razmere na terenu in si tako v zadnjem trenutku olajšate izbiro smučišča, da bi si zagotovili kar se da ugodno in sončno smuko.

 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja