ZBIRANJE POMOČI ZA 200 OTROK

Koliko za smuči našega šampiona Petra Prevca?

Objavljeno 14. marec 2016 08.38 | Posodobljeno 14. marec 2016 12.37 | Piše: STA, Ro. S.

Dražba se začenja danes ob 10.10.

Peter Prevc bo na novoletni loteriji skakal za glavni zadetek.

LJUBLJANA – Danes se začne dražba smuči Petra Prevca, s katerimi je postal skakalec z eno od najboljših sezon v zgodovini tega športa. Športnik je smuči podaril projektu Botrstvo, zbrana sredstva pa bodo v celoti namenjena botrstvom 200 otrok.

Peter navezan na svoje smuči

Smuči, ki so Prevca spremljale na vseh skakalnicah, imajo za športnega asa zelo veliko vrednost: »So izjemno pomemben del opreme, saj so smuči krila skakalca, in ko enkrat najdeš ustrezne, jih imaš vso sezono ob sebi in skrbiš zanje. Te so res super!« Z njimi je Prevc postal svetovni prvak, dobitnik velikega kristalnega globusa in zmagovalec novoletne turneje.

Dražba od danes do petka

Dražba se začenja danes ob 10.10, izklicna cena smuči pa je 360 evrov. Toliko tudi znaša celoletno botrstvo za enega otroka. Potekala bo vsak dan od 6. ure do 19. ure. Zaključila se bo v petek ob 8. uri zjutraj. Zmagovalcu dražbe bo smuči osebno izročil Peter na javnem sprejemu 22. marca na ljubljanskem Kongresnem trgu. Zbiranje pomoči za 200 otrok, ki čakajo na svojega botra, ne bo potekalo le prek dražbe.

 

 

 

Deli s prijatelji