VSI TRIJE PREVCI SVETOVNI PRVAKI?

Za Petrom pride Cene

Objavljeno 26. marec 2016 10.13 | Posodobljeno 26. marec 2016 10.14 | Piše: M. B.

S Prevci Slovenija še 
10 let najboljša v skokih.

Hkrati ne bodo stali na stopničkah, toliko pogosteje pa posebej. Foto: Marko Pigac

Peter Prevc, Robert Kranjec in ostali naši orli so poskrbeli za res lepa doživetja nas vseh in še enkrat dokazali, da so fantje, na katere smo upravičeno ponosni. Še posebej Peter Prevc je letošnjo zimo s svojimi brati ustvaril pravo 'prevčemanijo', ob kateri se je marsikdo vprašal, ali bodo vsi trije Prevci kdaj skupaj na zmagovalnem odru. Provokativno vprašanje smo zastavili Eleni Seničar, mediju in intuitivni terapevtki, ki ste jo spoznali v prvi številki Suzy.

S Prevci Slovenija še 
10 let najboljša v skokih

Tudi Domen in Cene bosta šla zagotovo po bratovih stopinjah, pravi Elena Seničar. »Za Petrom je vrhunska sezona. Tudi naslednje leto bo uspešen, vendar se mu bo malce poznalo, da se je v tej sezoni nagaral in dal vse od sebe. Še bo letel daleč, a zdaj nujno potrebuje počitek,« pravi ga. Elena, ki je s svojimi jasnovidnimi sposobnostmi navdušila že mariskaterega izmed znanih Slovencev. »Peter ostaja tako močno zasidran v slovenski zavesti kot naša zastava,« se v svoji simpatični mešanici ruske slovenščine pošali Elena. »Domen Prevc ima v sebi močno željo, da ne zaostaja za bratom Petrom, kar mu daje še dodatno motivacijo in spodbuja njegov trud. Spremljalo ga bo sicer nekaj spodrsljajev, vendar se mu bo potem naenkrat močno odprlo. Morda uspeh ne bo prišel tako hitro, kot si bo želel, a ko bo, bo dosegel res dobre rezultate,« je povedala o Domnu Prevcu.

Njeno pozornost pa je pritegnil tudi Cene. »Izredno uspešen bo. Njemu se na široko odpirajo vrata uspeha,« pravi. »Pridobil bo dodatne izkušnje in v sezoni 2017 in 2018 presenečal z velikimi uspehi in svetovnim rekordom, ki bo še presegel Petrovega. Če se bomo čez deset let ozrli nazaj, se ga bomo zagotovo spominjali po rekordih in najvišjih uvrstitvah. Zelo uspešen bo,« pove o tretjem bratu v družini Prevc. 


Kljucen je Janus – baterija, 
 ki napaja naše orle

»Njihov trener Janus je energijsko izredno močan človek s posebnimi duhovnimi sposobnostmi, nekakšen duhovni guru. V ekipi deluje kot ključni motivator, ki s svojo energijo polni tekmovalce. Skrivnost njihovega uspeha je prav v tej njegovi energijski podpori. Daje jim zagon in moč, on je tisti, ki skakalce podpira z lastno energijo. Tudi zato ne morejo biti na stopničkah skupaj, ker ne more enako močno energijsko podpirati vseh treh hkrati. Največ energije je sicer sedaj na Petru,« Elena ne more dovolj poudariti pomembnosti najmočnejše odločilne figure iz ozadja. In nadaljuje: »Trener Janus je ključen za uspeh naših skakalcev. Če bi zamenjali trenerja, to ne bi bila več zgodba o uspehu. Zato pozivam Slovence, naj pošiljajo pozitivno energijo trenerju Janusu, naj energijsko podprejo njega, ne pa neposredno skakalcev, kajti on je tista baterija, ki napaja naše orle.« 

»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.« 

image

Deli s prijatelji