DOBRODELNI

Za Grubo so drsali, bodo pa tudi smučali

Objavljeno: 25.12.2017 14:24Posodobljeno: 25.12.2017 14:24

Otroci so se po ledu podili brezplačno, odrasli pa so darovali v Grubin sklad, vsi so dobili spominske zapestnice in lepo preživeto soboto na svežem zraku.

Nekdanji smučar Rene Mlekuž ne more pozabiti svojega najboljšega prijatelja, smučarja in sotekmovalca Draga Grubelnika - Grube, ki je leta 2015 tragično umrl v prometni nesreči. Ustanovil je Grubin sklad, s katerim je najprej pomagal Dragovemu sinu, danes prvošolčku Maksu. No, ko je Rene v prestolnici prevzel skrb in odgovornost za drsališče Ledena fantazija na Kongresnem trgu, je na drsanje povabil tudi vse Dragove podpornike in prijatelje. Otroci so se po ledu podili brezplačno, odrasli pa so darovali v Grubin sklad, vsi so dobili spominske zapestnice in lepo preživeto soboto na svežem zraku. Rene pa je že v pripravah na Grubin memorial, ki bo tudi to zimo v Kranjski Gori, le termin še ni določen. Mlekuž si zelo prizadeva, da bi mu uspelo dogodek povezati s tekmami svetovnega pokala na Vitrancu, saj bi se memoriala tako lahko udeležili tudi Grubelnikovi smučarski prijatelji. 

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja