SPREJEM DOMA

Včasih ga vleče dol, a junak Prevc razkril, kaj ga drži gor

Objavljeno 24. marec 2016 09.10 | Posodobljeno 24. marec 2016 09.15 | Piše: Mo. S.

Na odru pa ni zasijal le Peter, temveč so posebne zvezdice tudi drugi člani njegove družine.

Peter Prevc na sprejemu v domači Kristalni vasi.

DOLENJA VAS – »Jaz mislim, da so občutki tisti, ki te pri takih stvareh držijo gor. Res je, da te včasih vse skupaj malo dol vleče,« je priznal šampion Peter Prevc na sprejemu v domači Dolenji vasiimage, ki so jo za to priložnost preimenovali v Kristalno vas.

A kaj hitro je oboževalce pomiril: »Tukaj vidimo zadovoljne, vesele obraze in to mi daje energijo, da se vseh sprejemov z veseljem udeležim.«

Bogat triurni program so popestrile glasbene skupine iz okolice in posebna gosta Primož Peterka ter Franci Petek. Na odru pa ni zasijal le Peter, temveč so posebne zvezdice tudi drugi člani njegove družine: brata Cene in Domen ter sestrica Nika, ki že zdaj brez večjih težav pometa s konkurenco v državi.

Malo bo moral še potrpeti

Krajani so se najboljšemu skakalcu tako še enkrat poklonili, čeprav se zavedajo, da je utrujen. »Ampak malo bo pa še potrpel,« je dejal predstavnik Športnega društva Dolenja vas Janez Rakovec. Župan Občine Železnikov Anton Luznar pa je poudaril, da je sprejem priložnost, da se Prevcu zahvalijo in mu čestitajo za njegove uspehe. Skakalcu se je tako zahvalil za vse lepe trenutke, ki smo jih doživljali ob njegovih nastopih, pa tudi za to, ker je tako lep vzor in dokaz, da je s talentom, trdim delom in z vztrajnostjo mogoče dosegati zelo lepe uspehe. Poleg tega se mu je zahvalil, da na tako lep način predstavlja naše kraje, ljudi in državo.

Deli s prijatelji