ŠAMPIONKA

Tina Maze o otroku: A to se naroča?

Objavljeno 20. maj 2015 19.06 | Posodobljeno 20. maj 2015 20.17 | Piše: Mo. S.

Trenutno se pripravlja na precej obsežen izpit, poskuša pa se tudi veliko gibati in trenirati, kljub temu da bo letos naredila tekmovalni premor.

Ljubljana je danes pričakala naše najboljše zimske športnike. Med njimi je seveda tudi smučarska šampionka Tina Maze, ki je obiskovalce pozdravila tako: »Čao, Ljubljana, kako ste? A moram kaj povedati?«

Po začetnem pozdravu je povedala, da je pomlad zanjo čas počitka, po koncu naporne sezone pa veliko časa preživi tudi v rodni Črni na Koroškem. »Zdaj, ko mi je malo adrenalin padel, se me te stvari zelo dotaknejo,« je priznala ob sprejemu in se vsem, ki so prišli, zahvalila.

Na vprašanje, kje hrani vse svoje pokale, kolajne, globuse in priznanja, je odgovorila, da imajo njeni starši veliko hišo, prav tako ima veliko hišo tudi njen Andrea Massi. Prostora za shranjevanje ima tako dovolj, vsa priznanja pa so na varnem mestu.

»A to se naroča?«

Trenutno se pripravlja na precej obsežen izpit, poskuša pa se tudi veliko gibati in trenirati, kljub temu da bo letos naredila tekmovalni premor. V tem času pa utegne izpod njenih rok priti tudi kaj ustvarjalnega. Kot pravi, je zelo zasanjana in kot taka bi lahko ustvarila kakšno lepo pesem. »Glasbo imam rada, glasba in šport sta izjemna kombinacija,« je prepričana.

»A vas še kaj zanima? Kaj vas zanima?« je vprašala obiskovalce. Gospa iz publike jo je povprašala o tem, ali morda načrtuje otroka oziroma ali ga je že naročila. »A to se naroča? Kje?« se je pošalila, na odgovor, da mora za to prositi štorkljo, pa je vprašala še, kakšen naslov ima ta štorklja. »Ta štorklja je Andrea,« je nadaljevala navijačica. Tina pa je sklenila: »Vse ob svojem času.«

Deli s prijatelji