PRI NAS

Petrova skrivnost: izvedeli smo, kaj se mu bo dogajalo popoldne

Objavljeno: 24.03.2016 12:38Posodobljeno: 24.03.2016 14:39

V naši medijski hiši bo podpisoval knjige o svojem življenju in pozdravil novinarje.

LJUBLJANA – Po koncu vrhunske sezone Petra Prevca čakajo še dodatne, tudi medijske obveznosti. A kot pravi, mu veseli obrazi navijačev dajejo dodatno energijo, zato mu ni težko opravljati tudi tistega, česar sicer ne počne.

Danes bo tako obiskal tudi našo medijsko hišo Delo d.o.o., ki izdaja Novice, najbolj priljubljen in bran časnik na sončni strani Alp. Na dogodku, ki je zaprtega tipa, se bo rokoval z novinarji, ki smo spremljali vsak njegov korak pravkar končane sezone, ter nam podpisal nekaj knjig o njegovem življenju. Te so kolegi v športnem uredništvu Dela napisali v rekordnem času, zdaj pa se prodajajo kot vroče žemljice. Prevčevo biografijo lahko naročite na tej povezavi. V njej boste našli opis Prevčeve šampionske poti in kup fotografij njegovih prelomnih dosežkov.

Da mu je za navijače mar, že dolgo ni več skrivnost. Rad se posveti prav vsakemu, ki ga prosi za podpis, fotografijo ali ga hoče zgolj na hitro pozdraviti. Zaveda se namreč, da je zlasti mladim velik vzornik, čemur pritrjuje tudi vse več vpisov otrok v skakalne šole. Nazadnje je, naj spomnimo, odslovil novinarja z besedami »Ne morem več« in se raje obrnil k mladim navijačem.

Povezane vsebine