BRUTALNO

Obračunali so z rokometašem. Ne boste verjeli, zakaj

Objavljeno 04. februar 2016 09.05 | Posodobljeno 04. februar 2016 09.05 | Piše: STA, T. Pa.

Makedonskega rokometaša Stojančeta Stoilova je v noči na sredo v Skopju napadla skupina moških.

SKOPJE – Skupina moških je v Skopju fizično napadla makedonskega rokometaša Stojančeta Stoilova, ker se ni hotel fotografirati z njimi. Incident se je zgodil v zgodnjih jutranjih urah, policija pa je enega od napadalcev že identificirala.

Po pisanju makedonskih medijev je do napada prišlo v torek okoli četrte ure zjutraj, ko se je makedonski reprezentant s kolegom iz državne selekcije Dejanom Manaskovom ter nogometašem Nikolo Tripunovskim ustavil v neki pekarni in čakal na okrepčilo po nočnem izhodu po skopskih lokalih. Do njega je stopila skupina moških in se želela fotografirati.

Ker Stoilov v to ni privolil, ga je skupina moških pričakala pred pekarno in se najprej lotila enega od vozil trojice, nato pa še njega. Stoilov je dobil nekaj udarcev v obraz, bil pa je toliko pri sebi, da je dogodek sam prijavil policiji.

Stoilov in Manaskov sta soigralca pri Vardarju, Manaskov (njegovo vozilo so storilci kar dobro poškodovali) pa je bil strelec odločilnega zadetka na nedavnem evropskem prvenstvu proti Srbiji, ki je Makedoniji prinesel uvrstitev v drugi del tekmovanja.

Deli s prijatelji