SLADKE SKRBI?

Nosečniške govorice: kaj skriva Tina Maze

Objavljeno: 06.10.2017 08:32Posodobljeno: 06.10.2017 08:33

Da je blažena kot še nikoli, se sliši ob pogledu na Tino Maze. Z nežno energijo, ki je pred leti nismo bili vajeni, in s sumljivo široko srajco na nedavnem dogodku je naša šampionka sprožila govorice, da je noseča. Po vzoru Tanje Žagar o tej temi ne izgublja besed, a njena dejanja so dovolj zgovorna.

Na obrazu Tine Maze je opaziti posebno mehkobo in žar, ki ju do zdaj pri njej nismo bili vajeni. Tisti, ki jo spremljajo na družabnih platformah, so prepričani, da se je znašla v enem najlepših obdobij življenja, saj so zadnje mesece, odkar ni več osredotočena le na bele strmine, njene misli globoke, z zadnjo objavo, da je končno svobodna, pa namiguje na brezmejno srečo, ki jo običajno zaznamo pri bodočih mamicah. »Kadar ničesar ne pričakuješ od tega sveta, bo ves svet pripravljen, da ti nemudoma ustreže,« se glasi zadnja v vrsti izjav naše najboljše športnice vseh časov, ki je očarana tudi nad modrostmi velikega mirovnika Gandhija, še posebej pri srcu ji je tale: »Sreča je, ko je to, kar misliš, govoriš in delaš, v harmoniji.« Videti je, da se je Tina po napornih tekmovalnih sezonah povsem umirila, se poglobila vase in se posvetila ljudem in stvarem, ki jo najbolj osrečujejo, poleg tega pa je svoji čutni ženski plati dovolila priplavati na površje.

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

 
Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja