UPANJE

Med oboževalci je završalo: bo Michael kmalu spet med nami?

Objavljeno 27. marec 2017 10.35 | Posodobljeno 27. marec 2017 10.35 | Piše: T. Pa.

Spregovoril je njegov bivši šef.

Michael Schumacher.

Bivši šef Ferrarija Luca di Montezemolo je ob praznovanju obletnice podjetja dal nekaj izjav, ki so razburile in razveselile oboževalce Michaela Schumacherja. Povedal je, da pozna Michaelovo moč in verjame v to, da si bo kmalu opomogel po smučarski nesreči, ki jo je doživel decembra 2013. Za časopis Corriere dello Sport je povedal: »Ker poznam njegovo moč sanjam o tem, da bo kmalu spet med nami.«

Povedal je še, da sta bila moška v enajstih letih, ko je bil Michael pri Ferrariju, zelo povezana. Njegove besede so delno potolažile neučakane oboževalce, saj menijo, da je di Montezemolo namignil na Schumacherjevo vrnitev. V zadnjih letih je bilo namreč novic o njegovem zdravstvenem stanju zelo malo, saj družina zelo skrbi za njegovo zasebnost in javnosti ne daje nikakršnih lažnih upanj.

Nazadnje je družina novico, da lahko Schumacher sam hodi, izpodbijala na sodišču. Takrat so povedali, da je bil članek lažen in da Michael ne hodi brez tuje pomoči. Kljub vsemu pa se zaskrbljeni oboževalci oprimejo vsakega vesti in upajo, da so tokrat govorice resnične.

Deli s prijatelji